Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Beste bakfiets test: Riese & Muller Packster Nuvinci

Beste bakfiets test: Riese & Muller Packster Nuvinci

Wat is de beste elektrische bakfiets? Bij een uitgebreide test van het Duitse fiets-tijdschrift E-bike viel de Riese & Muller Packster Nuvinci  deze eer te beurt. Niet verbazend, want deze tweewiel bakfiets beschikt over veel nieuwe technieken die deze e-cargo fiets tot een terechte beste elektrische bakfiets maken.Hier meer informatie over deze beste elektrische bakfiets uit de test van E-bike.


De Riese & Muller Packster Nuvinci ziet er niet uit als een bakfiets zoals we ons daar in Nederland meestal een voorstelling van maken. Het is sterke aluminium fiets waarop naar keuze een "kids-box" of een laadvloer geplaatst kan worden. Deze bakfietsen zijn dus zowel in te zetten voor het vervoeren van kinderen als goederen.

Bakfiets vol nieuwe technologie

Deze beste elektrische bakfiets volgens de test van E-Bike beschikt over de nieuwste technologie├źn. Zo is hij niet voorzien van een fietsketting maar van een beltdrive wat veel duurzamer, schoner en minder kwetsbaar is. De NuVinci versnellingsnaaf is traploos, wat bekent dat je met deze fiets niet van zijn 1 naar zijn 2 schakelt enz, maar via een hendel aan het stuur geleidelijk de versnelling aanpast.Deze bakfiets wordt aangedreven door een Bosch Performance CX systeem die zijn stroom krijgt van meerdere accu's zodat de actieradius ook bij een zware belading toereikend is.

Ook op rijgedrag en de veiligheid scoorde deze beste elektrische bakfiets uit de test goede resultaten.

De Riese & Muller Packster Nuvinci is in Nederland met hoge korting online te koop. Kijk daar voor de meest recente laagste prijs van deze beste elektrische bakfiets uit de test van E-Bike.

Zie ook: Bakfietsen tips
-->