Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Goedkope elektrische moederfietsen

Goedkope elektrische moederfietsen

Op zoek naar een goedkope maar veilige en goede elektrische moederfiets? Wij hebben hier drie goedkope elektrische moederfietsen voor je.


Elektrische fietsen zijn behoorlijk duur, en dat geldt ook voor moederfietsen. Wie goed zoekt kan echter behoorlijk goedkope elektrische moederfietsen vinden. Dat zoeken hebben wij ] voor je gedaan.


Cross Florence goedkope elektrische moederfiets

De goedkoopste van de drie is de Cross Florence. De Cross Florence e-bike voor moeders is te koop vanaf 1099 euro. Dat is bijzonder goedkoop voor een elektrische fiets en helemaal voor een elektrische moederfiets.
Kijk hier voor aanbiedingen van Cross fietsenVoor de 1099 euro (met gratis bezorging op afspraak) heb je de Cross Florence N3 met 3 versnellingen. Voor 2oo euro meer heb je de Cross Florence N7 met (je raadt het al) 7 versnellingen.

De elektrische mammafiets is voorzien van een krachtige 250W motor die zijn stroom krijgt van een 8Ah (de N3) of 10Ah (de N7) accu. De laatste heeft een maximaal bereik van wel 100 kilometer. De fiets beschikt over een Shimano Nexus 3 schakelsysteem, een gesloten kettingkast en een comfortabel verende zadelpen.

Puch E-Rhythm elektrische moederfiets

Online koop je ook met hoge korting de Puch E-Rhythm. Met zijn brede instap brede instap, veilige rollerbrakes, goede trapondersteuning (met wel 9 standen) en krachtige voorwielmotor is dit een prima elektrische moederfiets.
Aanbiedingen van Puch fietsenVoor is er veel ruimte voor een kinderzitje en ook op de stevige bagagedrager kun je gerust een (eventueel tweede) kinderzitje kwijt.

Verder beschikt de Puch E-Rhythm over extra sterke remmen (rollerbrakes) en een dubbele fietsstandaard voor extra veiligheid voor moeder (of vader) en de kinderen. Een complete, veilige en toch heel betaalbare elektrische moderfiets. Vooral met de korting van bovengenoemde online fietsenwinkel.

Cortina E-Roots elektrische moederfiets

Ook de Cortina E-Roots koop je online met hoge korting bij. Kijk hier voor de aanbiedingen. Deze e-bike met extra ruime instap en veel voorruimte beschikt niet alleen over een krachtige voorwielmotor en een goede accu maar ook over 8 versnellingen.Cortina is een Nederlands fietsmerk dat bekend staat om zijn hippe fietsen. Cortina fietsen zijn dan ook erg populair bij jonge en moderne vrouwen. Deze elektrische moederfiets is dan ook niet alleen goed, betrouwbaar en veilig, maar ziet er ook heel goed uit. En is bij de genoemde fietsenwinkel heel voordelig aan te schaffen!

Zie ook:


Zie ook: Meer tips moederfietsen
Foto bovenaan: Cortina
-->