Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Fietsbel kinderfiets. Dit zijn de leukste bellen!

Fietsbel kinderfiets. Dit zijn de leukste bellen!

Een leuke fietsbel op een kinderfiets? Om de prijs hoef je het niet te laten. Voor een paar euro heb je al een leuke fietsbel voor de kinderfiets.


Hier hebben we een paar leuke voorbeelden voor je.

Alle getoonde fietsbellen voor de kinderfiets zijn online te koop bij voor prijzen tussen de 1 en 5 euro.

Grappig zijn deze Widek Happy Faces kinderbellen in de vorm van een vrolijk gezichtje. Er is een hele serie van dit soort kinderfietsbellen in verschillende kleuren en met verschillende gezichtjes.


Bij meisjes is deze Frozen fietsbel erg populair. En zo zijn er nog veel meer leuke fietsbellen voor een meisjesfiets. Bijvoorbeeld van de Disney Prinsessen, van Winnie The Pooh en nog meer Frozen fietsbellen.En op de jongensfiets doen de fietsbellen van bijvoorbeeld Planes of Cars het erg goed. En kijk ook eens naar de Sponge Bob fietsbel. Maar vooral bij Cars en Planes is de keuze uit leuke fietsbellen groot.


Of heeft je zoon liever Spiderman of een andere superheld? In de Marvel collectie vind je diverse fietsbellen met superhelden.

Maar misschien wordt een fietsbel met stripfiguur helemaal niet op prijs gesteld. Kijk dan bijvoorbeeld eens naar deze Stars and Stripes fietsbel. Deze staat heel mooi op een stoere jongensfiets of mountainbike.


Disney is een populair thema bij veel fietsbellen. Vooral Mickey en Minnie vind je op veel fietsbellen terug. Soms apart, soms samen.


En tot slot een fietsbel die iets duurder is dan de voorgaande bellen, maar wel verschrikkelijk leuk. De Nijntje fietsbel is er in diverse kleuren en versies.

Meer informatie:


-->