Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Best verkochte elektrische fiets: Victesse Strada N7 HM met lage instap

Best verkochte elektrische fiets: Victesse Strada N7 HM met lage instap


De meest verkochte elektrische fiets van dit moment bij de toonaangevende online fietsenwinkel Fietsenwinkel.nl is niet van Sparta, Gazelle, Giant of een ander groot merk, maar van Victesse. Wat maakt deze Victesse Strada tot de meest populaire elektrische fiets van dit moment?

Het betreft de Victesse Strada N7 HM met lage instap, een e-bike van goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. En wat zeker mee zal spelen aan het succes is dat bovengenoemde winkel op het moment dat we dit schrijven (augustus 2017) niet minder dan 1.210 euro korting geeft! Kijk bij de Victesse aanbiedingen voor de laagste actuele prijs.Een heel goede en complete e-bike tegen een mooie prijs

Maar los van de (lage) prijs is de Victesse Strada N7 HM met lage instap ook nog eens een heel goede elektrische fiets. Deze meest verkochte e-bike beschikt over een krachtige middenmotor met 5 ondersteuningsstanden en een accu met een zeer hoge actieradius tot wel 210 kilometer.De e-bike is voorzien van sensoren voor rotatie, kracht en snelheid en Walk Assist is aanwezig. De motor is fluisterstil.

Maar niet alleen de motor en accu blinken uit. Ook de andere eigenschappen van de Victesse Strada N7 HM maken indruk. Evenals het rijcomfort. De best verkochte versie van de Victesse Strada N7 HM beschikt over een lage instap, een verende voorvork, een verende zadelpen, 7 naafversnellingen en goede verlichting.Het enige dat er eigenlijk om de Victesse Strada N7 HM aan te merken is dat deze wordt uitgevoerd in slechts één, niet al te spannende, kleurstelling. Deze is echter ook weer neutraal genoeg om er voor te zorgen dat dit voor niemand een belemmering hoeft te zijn om deze elektrische fiets te kopen.

En dat bewijzen de verkopen dan deze e-bike!

Bij de Fietstest 2017 van de ANWB scoorde deze elektrische fiets een uitstekende 7,6 als cijfer.

Kijk bij Fietsenwinkel voor de Victesse Strada tegen de laagste prijs.
-->