Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Stella fietsen in België

Stella fietsen in België

Onder de naam Stella Bikes biedt Stella Fietsen zijn e-bikes ook in België aan. Met test centers in heel Vlaanderen en een proefrit op de Stella elektrische fiets aan huis.

Stella Bikes in België / Vlaanderen

De elektrische fietsen van de grootste e-bike specialist in Nederland zijn al weer enkele jaren ook in België te koop. Doordat Stella fietsen alleen via de fabrikant gekocht kunnen worden waren Stella bikes lange tijd niet in België te koop. 

Maar door het opzetten van een eigen distributienetwerk in Vlaanderen zijn de goede en goedkope elektrische fietsen van Stella inmiddels al weer enkele jaren ook in België verkrijgbaar.

Hoe kun je in België Stella fietsen kopen? 

Evenals in Nederland koop je Stella fietsen direct bij de fabrikant. Je vraagt eerst een digitale brochure aan, en kunt dan vervolgens desgewenst een afspraak maken voor een proefrit aan huis.

Kijk in de Stella Fietsen Brochure voor meer informatie en het downloaden van de gratis brochure.

In de gratis digitale brochure vind je ook alle modellen en prijzen van Stella fietsen.

Begin 2020 opende Stella eigen Belgische vestigingen in onder andere Sint Martens - Lattem, Kuurne, Olen en Hasselt. Later volgden er Vlaamse Stella winkels in Antwerpen, Brugge, Kampenhout en Rumpst. Daarmee kan Stella in heel Vlaanderen proefritten aan huis verzorgen.


Stella fietsen België

Ook in België: Stella bikes

De kwaliteit van Stella fietsen

De elektrische Stella fietsen mogen dan goedkoop zijn, ze zijn heel goed van kwaliteit. Dat blijkt wel uit de diverse testen van onder andere de Consumentenbond en de ANWB. Meerdere e-bikes van Stella zijn uitgeroepen tot de beste elektrische fiets in hun categorie. Stella bikes behoren tot de beste elektrische fietsen.

Zo is bijvoorbeeld de Stella Vicenza Superior door de Consumentenbond tot Beste Koop uitgeroepen en is de Stella Livorno Steps met middenmotor zelfs uitgeroepen tot e-bike van het jaar. Ook bij de test van de ANWB had de Stella Livorno een hoge score.

Download de bovenstaande brochure (gratis) voor alle Stella fietsen / Stella bikes en hun prijs in België.

Foto's: Stella fietsen


Samenvatting
Stella bikes zijn ook in België te koop. Nadat Stella e-bikes in Nederland tot de meest verkochte en meest populaire e-bikes zijn uitgegroeid is Stella fietsen nu België aan het veroveren met hun goede Stella bikes tegen lage prijzen.
-->