Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Stella fietsen in België

Stella fietsen in België


De elektrische fietsen van de grootste e-bike specialist in Nederland zijn ook in België te koop. Doordat Stella fietsen alleen via de fabrikant gekocht kunnen worden waren Stella fietsen lange tijd niet in België te koop, maar door het opzetten van een eigen distributienetwerk in Vlaanderen zijn de goede en goedkope elektrische fietsen van Stella inmiddels ook in België verkrijgbaar.

Hoe kun je in België Stella fietsen kopen? 

Evenals in Nederland koop je Stella fietsen direct bij de fabrikant. Je vraagt eerst een digitale brochure aan, en kunt dan vervolgens desgewenst een afspraak maken voor een proefrit aan huis.

Kijk in de Stella Fietsen Brochure voor meer informatie en het downloaden van de gratis brochure.

In de gratis digitale brochure vind je ook alle modellen en prijzen van Stella fietsen.

Eind februari 2020 opent Stella eigen Belgische vestigingen in onder andere Sint Martens - Lattem, Kuurne, Olen en Hasselt.


De kwaliteit van Stella fietsen

De elektrische Stella fietsen mogen dan goedkoop zijn, ze zijn heel goed van kwaliteit. Dat blijkt wel uit de diverse testen van onder andere de Consumentenbond en de ANWB. Meerdere e-bikes van Stella zijn uitgeroepen tot de beste elektrische fiets in hun categorie.

Zo is bijvoorbeeld de Stella Vicenza Superior door de Consumentenbond tot Beste Koop uitgeroepen en is de Stella Livorno Steps met middenmotor zelfs uitgeroepen tot e-bike van het jaar. Ook bij de test van de ANWB had de Stella Livorno een hoge score.

Download de bovenstaande brochure (gratis) voor alle Stella fietsen en hun prijs in België.

Foto's: Stella fietsen

Onderwerp:
Stella Fietsen in België kopen.
-->