Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Fietsendrager elektrische fiets

Fietsendrager elektrische fiets


Als je een fietsendrager koopt is het belangrijk om te letten op het gewicht dat de fietsendrager kan dragen. De ene fietsendrager is namelijk de andere niet. Zo kunnen lang niet alle fietsendragers twee elektrische fietsen dragen. Wat is een goede fietsendrager voor de elektrische fiets?


Zo vind je een geschikte fietsendrager

Het vinden van een geschikte fietsendrager voor de elektrische fiets is niet moeilijk. Ga naar Beste Fietsendrager Kopen van de consumentensite Beste Kopen en kies daar voor de Fietsendrager Keuzehulp.

In deze Keuzehulp kun je aangeven dat je een fietsendrager voor een elektrische fiets zoekt en je geeft het aantal e-bikes op wat op de fietsdrager moet passen. Vervolgens krijg je een overzicht van fietsendragers die hieraan voldoen.

Zo vind je fietsendragers voor twee, drie en zelfs vier elektrische fietsen, maar let bij dat laatste ook op de draagkracht van de trekhaak van je eigen auto.

Fietsendrager testen, reviews en ervaringen

Bij de Fietsendrager Keuzehulp vind je ook de fietsendragers aangegeven die als beste fietsendrager getest zijn door de ANWB, het Fietsendragercenter en de Consumentenbond. Ook zijn er bij de Fietsendrager Keuzehulp reviews en gebruikerservaringen te vinden van ruim 60 fietsendragers waarvan er een groot aantal voor de elektrische fiets geschikt zijn.

Zie ook: Alle informatie over fietsendragers
Foto: Thule


Onderwerpen
Fietsendrager e-bike, fietsdrager ebike, fietsendrager elektrische fiets, trekhaak elektrische fietsen.
-->