Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » E-bike test Consumentenbond: Stella beste koop

E-bike test Consumentenbond: Stella beste koop

Stella fietsen zijn meermaals als beste koop getest o.a. door de Consumentenbond.Bij de Consumentenbond E-bike Test 2017 is de Stella Vicenza Superior uitgeroepen tot de Beste Koop. Geen geringe prestatie want er deden 36 e-bikes van veelal Nederlandse topmerken deel aan deze test van elektrische fietsen. Ondanks zijn lage prijs scoorde de Stella Vicenza Superior op alle onderdelen een gemiddeld tot goed. De elektrische fiets blonk zelfs uit met zijn soepele elektrische ondersteuning en de uitmuntende bouwkwaliteit.

Stella timmert aan de weg met zijn elektrische fietsen. Ze maken e-bikes van goede kwaliteit die veel goedkoper zijn dan de elektrische fietsen van hun A-merk concurrenten. Hierdoor is Stella in korte tijd uitgegroeid tot een marktleider bij de elektrische fietsen.

Let op! Stella fietsen koop je niet bij een winkel of dealer, maar online en na het maken van een proefrit bij je huisadres. Kijk hier voor een gratis digitale brochure of een proefrit. In de brochure staan ook de actuele laagste prijzen van alle Stella fietsen.


Een terechte winnaar van diverse vergelijkende e-bike testen

Al eerder riep de ANWB de Stella Vicenza Superior al uit tot de beste elektrische fiets onder de 2000 euro. Dit maakt deze voordelige e-bike tot een echt succesnummer. En terecht, want ondanks zijn lage prijs is dit een heel goede en heel complete e-bike. Je koopt hem met 3, 7 of 8 versnellingen als herenfiets of als damesfiets, en de elektrische fiets is rijk uitgerust. Zo heeft hij een comfortabel gel-zadel, een AXA Defender fietsslot, een rollerbrake en V-brake en veel meer onderdelen van topkwaliteit.Het is een zeer comfortabele e-bike met een hoge actieradius. Standaard kun je tot wel 150 kilometer met de accu afleggen. Via een upgrade kun je nog verder met trapondersteuning doorfietsen.

Kijk in bovenstaande brochure voor alle gegevens en de laagste actuele prijs van deze Beste Koop volgens de Consumentenbond en ANWB.

Zie ook:


Onderwerp:
Eerder hebben de Consumentenbond en de ANWB de Stella elektrische fiets als beste koop getest in hun e-bike test. Stella elektrische fietsen combineren een goede kwaliteit aan een lage prijs.
-->