Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Test beste navigatie fiets

Test beste navigatie fiets


Navigatiesystemen voor op de fiets zijn getest. Geen van de geteste navigatiesystemen was perfect, maar er waren wel degelijk verschillen in fietsnavigatie.

De test betrof specifieke GPS-navigatie voor op de fiets van navigatiesystemen van Mio, Garmin, Polar, Teasi en Lyzne. Drie van deze fiets navigatiesystemen scoorde vier punten. Hiervan heeft de Teasi One3 de laagste aanschafprijs. Kijk hier voor de test.

De maximale vijf sterren werden niet uitgedeeld, want ook de beste navigatie voor op de fiets had zijn minpunten. In het geval van de Teasi One3 zat het nadeel niet in het navigatiesysteem zelf maar in de meegeleverde PC software. Deze zorgt ervoor dat het updaten van de kaarten wat moeizaam in zijn werk gaat. Daarentegen beschikt de Teasi One3 over heel goede fietskaarten en een groot en duidelijk kleurenscherm

Ook de andere fiets navigatie heeft zijn voordelen en nadelen. Soms zit hem dat in het scherm, soms in de navigatie zelf. Kijk bij bovenstaande test van navigatie op de fiets voor de voordelen en nadelen van ieder navigatiesysteem voor fietsers.

Zie ook: Alle informatie en tips navigatie fiets
-->