Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Happen en Trappen fietstochten

Happen en Trappen fietstochten


Happen en Trappen is een uniek dagje uit op de fiets. Je fietst gedurende dag je maaltijd bij elkaar. Je begint met koffie met gebak, vervolgens fiets je naar een restaurant voor het voorgerecht, dan naar een ander restaurant voor een soepje, en ook het hoofdgerecht en het dessert vinden op verschillende locaties plaats.


Zo ben je de hele dag onderweg, maar je komt onderweg niets tekort. Er zijn 160 verschillende Happen en Trappen fietsroutes in het hele land. Meer dan 750 restaurants doen mee! In Nederland, maar ook in Belgiƫ.

Kijk hier voor het totale aanbod!

Happen en Trappen kost maar 39,95 euro per persoon. Daarvoor ontvang je 5 gangen, maar je moet er wel voor trappen!


Happen en Trappen cadeaubon

Happen en Trappen leent zich heel goed als cadeau. De ontvanger van dit cadeau mag zelf bepalen wanneer en waar hij wil happen en trappen.

Happen en Trappen Thema Routes

Happen en Trappen fietsroutes zijn door het hele land (in Nederland en Belgiƫ) te fietsen. Naast de "gewone" fietsroutes zijn er ook thema routes met bijvoorbeeld een cultureel, recreatief of sportief tintje. Bijvoorbeeld de Vincent van Gogh Route, de Gouden Eeuw Driehoek, de Golfroute of de Bierbrouwerij-route.

Alternatief: Happen en Stappen

In plaats van fietsen kun je ook wandelen.

5 keer happen tussendoor trappen

Koffie met gebak, voorgerecht, soep, hoofdgerecht, nagerecht en tussendoor een mooie fietsroute. En dat allemaal tegen een opmerkelijk lage prijs. Happen en Trappen is echt een aanrader om eens te doen of om cadeau te geven. Kijk bij bovenstaande link voor het totale aanbod.

Foto's: Happen en Trappen
-->