Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Fietsen test: Cortina de beste transportfiets

Fietsen test: Cortina de beste transportfiets


De Cortina U5 Transport RN3 is bij de Nationale Fiets Test 2017 uitgeroepen tot beste transportfiets. Deze fiets is er zowel in een model voor dames als voor heren. De Cortina U5 is een goede hippe transportfiets met niet alleen een aantrekkelijk design, maar ook een aantrekkelijk prijskaartje.

De Nationale Fiets Test werd uitgevoerd door onafhankelijke experts en Fietsenwinkel.nl zorgde voor de fietsen. Online kun je deze fiets (en andere goede fietsen) met hoge korting kopen.

Met een 9,3 als totaalcijfer bleef de Cortina U5 onder andere de Gazelle Heavy Duty NL, de Puch Rock-S, de BSP Metropolis+ III en de Batavus CNCTD voor. Al deze fietsen zijn voordelig bij bovenstaande winkel online te koop.


Beste transportfiets test: Cortina U5 Transport RN3

Maar wat maakt de Cortina U5 Transport RN3 tot de beste transportfiets uit de test? Ten eerste is dit een prima allrounder. Zowel op prestaties, design als kwaliteit scoort deze fiets boven de 9. De voordrager van de Cortina U5 Transport is smal wat een groot voordeel is, want daardoor kun je deze transportfiets makkelijk in een fietsenrek parkeren. Een ander sterk punt van deze beste transportfiets uit de test is de lichte en soepele manier van trappen.


De fiets ziet er heel smaakvol en elegant uit met zijn witte banden, smalle voordrager en dunne buizen. Cortina is een merk dat heel veel aandacht aan het design besteedt en dat kun je zien aan deze transportfiets.

De tot beste transportfiets uitgeroepen Cortina U5 Transport beschikt over 3 versnellingen (Shimano Nexus) en een terugtraprem, maar er zijn ook versies met 7 of 8 versnellingen en met handremmen. Er is een damesmodel en een herenmodel met dubbele stang. Kortom, voor iedereen is er een geschikte Cortina U5 transportfiets.


Kijk bij bovenstaande online aanbieders voor de Cortina U5 Transport en andere fietsen tegen de laagste prijs.

Foto's: Cortina
-->