Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Fietsen test: De beste stadsfiets

Fietsen test: De beste stadsfiets

Review van de Gazelle Orange C7+. De fiets die als beste stadsfiets is getest.


Bij de Nationale Fiets Test door onafhankelijke experts georganiseerd door Fietsenwinkel.nl is de Gazelle Orange C7+ als beste stadsfiets getest. Wat maakt de Gazelle Orange C7+ tot de beste fiets?Let op! 
Dit is een fietstest uit 2018. Kijk bij de beste fietsen test voor actuele fiets testen.


Over de Nationale Fiets Test

Verwar de Nationale Fiets Test van Fietsenwinkel.nl niet met de Nationale Fietstest van De Telegraaf en ook niet met de fiets test van de Consumentenbond. Deze fietstest is uitgevoerd door onafhankelijke experts die van Fietsenwinkel.nl meer dan 160 verschillende fietsen van 14 fietsmerken kregen om te testen. De Gazelle Orange C7+ kwam bij deze stadsfiets test als beste stadsfiets uit de test met een indrukwekkende 9,5 als eindcijfer.

Al deze fietsen zijn tegen de laagste prijs online te koop. Kijk daar voor alle informatie en de laagste prijs van deze en andere goede stadsfietsen.

Tip: Meer fietstesten (ook van recentere datum) zijn te vinden in het overzicht beste fietsen uit de test op TestResults.nl

Beste stadsfiets test: Gazelle Orange C7+ 

Comfortabel, dat is het woord dat het beste bij de Gazelle Orange C7+ past. Deze beste stadsfiets (te koop als herenfiets, damesfiets, en ook in een e-bike versie) is zonder meer één van de meest comfortabele fietsen die er te koop is. Dat maakt de Gazelle Orange C7+ eigenlijk tot meer dan een stadsfiets, want door zijn hoge rijcomfort en groot aantal versnellingen (Shimano Nexus 7) is deze beste fiets uit de stadsfiets test ook zeer geschikt voor langere fietstochten.Of je hem nu gebruikt voor school, werk, de boodschappen of voor andere fietstochtjes, dit is een prima fiets. Alle onderdelen zijn van topmerken en op de uitrusting is niet bezuinigd.

Je koopt de Gazelle Orange C7+  goedkoop bij bovenstaande winkel, en mocht deze beste fiets uit de test je toch wat te duur zijn, kijk dan bij de beste koop uit de stadsfiets test voor een goede maar goedkopere stadsfiets.


Kijk bij de bovengenoemde online aanbieders voor de Gazelle Orange C7+ en de andere best geteste fietsen uit de fiets test tegen de laagste prijs.

Zie ook: Aanbiedingen Gazelle fietsen


Onderwerp:
De Gazelle Orange C7+ is in de Nationale Fiets Test als beste stadsfiets getest. Kijk hierboven voor deze beste stadsfiets uit de test en andere best geteste fietsen.

-->