Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Fietsen test: De beste stadsfiets

Fietsen test: De beste stadsfiets


Bij de Nationale Fiets Test door onafhankelijke experts georganiseerd door Fietsenwinkel.nl is de Gazelle Orange C7+ als beste stadsfiets getest. Wat maakt de Gazelle Orange C7+ tot de beste fiets?


Over de fietsen test

Verwar de Nationale Fiets Test van Fietsenwinkel.nl niet met de Nationale Fietstest van De Telegraaf en ook niet met de tests van de Consumentenbond. Deze fietstest is uitgevoerd door onafhankelijke experts die van Fietsenwinkel.nl meer dan 160 verschillende fietsen van 14 fietsmerken kregen om te testen. De Gazelle Orange C7+ kwam daarbij als beste stadsfiets uit de test met een indrukwekkende 9,5 als eindcijfer.

Al deze fietsen zijn tegen de laagste prijs te koop bij Fietsenwinkel. Kijk daar voor alle informatie en de laagste prijs.

Beste stadsfiets test: Gazelle Orange C7+ 

Comfortabel, dat is het woord dat het beste bij de Gazelle Orange C7+ past. Deze stadsfiets (te koop als herenfiets, damesfiets, en ook in een e-bike versie) is zonder meer één van de meest comfortabele fietsen die er te koop is. Dat maakt de Gazelle Orange C7+ eigenlijk tot meer dan een stadsfiets, want door zijn hoge rijcomfort en groot aantal versnellingen (Shimano Nexus 7) is deze beste fiets uit de test ook zeer geschikt voor langere fietstochten.Of je hem nu gebruikt voor school, werk, de boodschappen of voor andere fietstochtjes, dit is een prima fiets. Alle onderdelen zijn van topmerken en op de uitrusting is niet bezuinigd.

Je koopt de Gazelle Orange C7+  goedkoop bij bovenstaande winkel, en mocht deze beste fiets uit de test je toch wat te duur zijn, kijk dan bij de beste koop uit de fiets test.


Kijk bij de bovengenoemde Fietsenwinkel voor de Gazelle Orange C7+ en de andere best geteste fietsen uit de fiets test tegen de laagste prijs.
-->