Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Elektrische step (e step). Ideaal voor forenzen

Elektrische step (e step). Ideaal voor forenzen


De elektrische step (e step) is geen echt alternatief voor de e-bike, maar wel voor de vouwfiets. Je neemt ze makkelijk mee, en een goede elektrische step kan makkelijk een volwassene dragen, heeft een accu die een goede actieradius biedt, en kan snelheden halen die ruim boven de normale fietssnelheid liggen.


Let bij aanschaf van een elektrische step / e step vooral op de actieradius (de afstand die je kan afleggen voor je de accu opnieuw moet opladen) en het maximaal te dragen gewicht. Luchtbanden zijn belangrijk voor een goed rijcomfort.

Voor forenzen is een elektrische step een goed alternatief voor de (vouw)fiets omdat deze makkelijk in de trein of bus mee kan. De laatste kilometers naar huis of kantoor leg je dan moeiteloos en heel vlot af met je elektrische step. En voor scholieren is zo'n e-step natuurlijk helemaal leuk.

Alle informatie en goedkoopste aanbieders

Kijk bij Beste E-step Kopen voor alle informatie over elektrische steppen en de beste winkels om deze elektrische stepjes goedkoop te kopen. Je vind er zowel serieuze elektrische steppen voor volwassenen als speelgoed elektrische stepjes voor kinderen. Ook kun je op Beste E-step Kopen de actuele Elektrische Step Top 10 vinden. Alle informatie om de voor jou beste e step te vinden en tegen de laagste prijs te kopen.

Foto: FlyKly

Onderwerpen:
Beste e step, beste e-step, e steps, elektrische steppen, beste elektrische step kopen, electrische step.
-->