Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Fastrider fietstassen als beste fietstas getest

Fastrider fietstassen als beste fietstas getest


Wat is de beste beste fietstas? De fietstassen zijn getest. Voor dagelijks gebruik en boodschappen kwamen twee fietstassen uit de Fastrider Traffic serie als beste fietstas uit de test.


Het betrof de dubbele fietstas en de shopper uit deze serie tassen. Kijk bij de uitslag van de fietstas test op TestResults.nl voor alle informatie over deze fietstassen en de test.

Als beste fietstas voor het doen van boodschappen werd de shopper uit de Fastrider Traffic serie fietstassen aangewezen. Dit is een boodschappentas van 15,5 liter die met een haak aan je fiets verbonden is. Dankzij de schouderband is deze tas ook als schoudertas te gebruiken. Zo heb je een boodschappentas en fietstas in één.

Maar wil je meer ruimte dan is de dubbele fietstas uit de Fastrider Traffic fietstassen serie de beste koop. Deze bieden namelijk twee keer twintig liter ruimte. Daar passen heel wat boodschappen in! Maar dit zijn dan wel fietstassen die je op je fiets laat zitten.

Kijk voor meer informatie over deze fietstassen, hun prijs en de goedkoopste aanbieders bij de bovengenoemde test op TestResults.nl

Zie ook: Alle tips fietstassen
-->