Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Waarom zijn Brinckers e-bikes zulke populaire elektrische fietsen?

Waarom zijn Brinckers e-bikes zulke populaire elektrische fietsen?


Brinckers is een bijzonder Nederlands fietsmerk. Brinckers is opgericht in 2016 en binnen een jaar was het al één van de toonaangevende Nederlandse fabrikanten van elektrische fietsen. Wereldberoemd in Nederland, maar met wereldwijde ambities. Want waarom noem je anders je fietsmerk naar Hans Brinker, het jongetje met de vinger in de dijk dat beroemder is in Amerika dan in het land wat hij van de overstroming redde. Maar wat maakt Brinckers fietsen in Nederland zo'n succes?

Het succes van Brinckers fietsen is de bijzonder hoge kwaliteit. Hoewel de Brinckers e-bikes heel betaalbaar zijn, wil deze producent geen budget-merk zijn. Ze streven just naar kwaliteit. Brinckers is een A-merk, maar dan zonder lange voorgeschiedenis. Elektrische fietsen van hoge kwaliteit, met de nieuwste technieken, met onderdelen van de beste fabrikanten. Maar ook heel betaalbare e-bikes. Vooral online zijn deze fietsen goedkoop. Niet voor niets is Brinckers één van de meest gewilde merken elektrische fietsen van dit moment.Zo geeft Brinckers 7 jaar garantie geven op het frame en 2 jaar garantie op de motor, accu, de bediening en het display en de overige onderdelen. Kom daar bij andere merken maar eens om! Alleen onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, zoals banden en remblokjes, vallen niet onder deze uitzonderlijk goede garantie.


Populaire Brinckers fietsen

Brinckers biedt een heel uitgebreid assortiment elektrische fietsen. E-bikes met voorwielmotor en middenmotor. Heel goede elektrische fietsen ook. Zo is de Brinckers Bretagne M8 (met lage instap en 8 versnellingen) uitgeroepen tot winnaar van de Nationale E-bike Test 2017 in de categorie ‘Stadsfietsen met middenmotor‘. Andere succesnummers zijn de Brinckers Granville (met middenmotor en traploze NuVinci 330 versnellingsnaaf en de Brinckers Broolyn F7 (met voorwielmotor en 7 versnellingen).

Kijk bij de bovengenoemde online fietsenwinkel voor Brinckers fietsen tegen de laagste prijs (met laagte prijs garantie).
-->