Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Giant Entour E+ e-bike

Giant Entour E+ e-bike


Giant, de grootste fietsfabrikant ter wereld, is 30 jaar actief in Nederland. Dat vieren ze met de speciale Giant Entour-E+ serie. Een elektrische fiets in Hollandse stijl die heel scherp geprijsd is. Een Yamaha motor zorgt voor de trapondersteuning bij deze heel complete en mooi vormgegeven e-bike.


Vooral als je de Giant Entour-E+ online via Fietsenwinkel koopt ben je heel goedkoop uit. Hier koop je de Giant Entour-E+ elektrische fietsen namelijk met hoge korting.

De Giant Entour-E+ is te koop in een damesmodel en een herenmodel, en als Giant Entour-E+ 0, Giant Entour-E+ 1 en Giant Entour-E+ 2. De verschillen tussen die drie modellen zit hem alleen in de versnellingen. De 0 heeft 8 naafversnellingen (Shimano Nexus 8), de 1 heeft 7 naafversnellingen (Shimano Nexus 7 met Shimano 7sp RevoShift) en de Giant Entour-E+ 2 heeft 8 derailleur-versnellingen (Shima Altus met 8sp Tourney Revoshift).


De e-bike is voorzien van een 60 Nm fluisterstille Yamaha middenmotor en een goede accu die een actieradius van gemiddeld 130 kilometer biedt. Onder heel gunstige omstandigheden kan dat wel oplopen tot 200 kilometer. De Giant Entour-E+ beschikt over sensoren voor rotatie, kracht en snelheid en ook walk assist is aanwezig.

Kortom dit is een heel goede elektrische fiets die toch bij bovenstaande winkel vanaf 1999 euro aangeboden wordt.
-->