Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle CityZen Speed weer als beste speed pedelec getest

Gazelle CityZen Speed weer als beste speed pedelec getest


En weer een belangrijke prijs voor de Gazelle CityZen Speed. Nadat deze snelle e-bike eerder de titel Speed Pedelec van het Jaar werd behaalde kwam de Gazelle CityZen Speed nu als Beste Koop bij de speed pedelecs uit de fietstest van het Algemeen Dagblad.


Let op! 
Dit is een fietstest uit 2017. Kijk bij de beste fietsen test voor actuele fiets testen.


De Gazelle CityZen is een moderne fiets die door de fietsenfabriek uit het Gelderse Dieren in vele varianten op de markt wordt gebracht. Als stadfiets, als e-bike en als speed pedelec. 

De laatste versie, de Gazelle CityZen Speed, is een heel goede snelle e-bike die in vergelijking met de fietsen van zijn belangrijkste concurrenten als Riese & Muller, Stromer, Klever en Cube opmerkelijk laag geprijsd is. En toch is deze goedkope speed pedelec één van de beste op dat gebied.Beste speed pedelec uit de AD fietstest 2017: Gazelle CityZen Speed

De Gazelle Cityzen Speed is een comfortabel fietsende speed pedelec waarmee je moeiteloos snelheden van circa 45 kilometer per uur haalt. Deze speed pedelec is een goed alternatief voor een bromfiets of zelfs een auto. Speed pedelecs worden steeds vaker gebruikt voor woon werk verkeer. Het is een ideaal vervoermiddel om files te omzeilen. Door de hoge snelheden die met een speed pedelec te halen zijn kun je in betrekkelijk korte tijd grote afstanden afleggen.

Met zijn Bosch Performance middenmotor en krachtige accu's is de Gazelle CityZen Speed in staat om grote afstanden af te leggen. 10 versnellingen helpen mee aan de comfortabele rij-eigenschappen. Hoewel een speed pedelec er niet voor bedoeld is om zonder trapondersteuning te fietsen is deze speed pedelec, in tegenstelling tot andere speed e-bikes, erg licht zodat je ook zonder motoraandrijving redelijk kunt fietsen.

Kijk bij de bovengenoemde winkel om deze en andere speed pedelecs met zeer hoge korting te kopen.

Zie ook: Meer speed pedelecs
Foto's: Gazelle
-->