Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Kinderen veilig achterop de fiets met Yeppie Feet spaakafscherming

Kinderen veilig achterop de fiets met Yeppie Feet spaakafschermingWist je dat er jaarlijks 2.300 kinderen in de leeftijd tot 6 jaar op de eerste hulp terecht komen omdat hun voeten tussen de spaken van de fiets van hun ouders zijn beland? Dit komt omdat de meeste jasbeschermers niet sterk genoeg zijn. Bij 53% van de nieuwe fietsen en 90% van de gebruikte fietsen is de spaakbescherming niet voldoende! GMG-Yepp heeft een oplossing in de vorm van de Yeppie Feet, een beschermplaat voor een kinderfiets.

Vooral achterop de fiets zijn kinderen kwetsbaar om met een voetje tussen de spaken van de fiets van hun moeder of vader te komen. 2.300 kinderen raken zo jaarlijks geblesseerd. Een derde van al deze kinderen breekt daarbij zelfs een bot. De Yeppie Feet spaakafscherming voorkomt al deze ellende.

Een universele bescherming

De Yepp Yeppie Feet past op alle 26 inch en 28 inch fietsen met een spatbord. Hieraan wordt de spaakafscherming namelijk vastgemaakt. Door een slim ontwerp kunnen de uitsparingen voor het slot en / of de remmen eenvoudig aan de betreffende fiets worden aangepast. Deze stevige voetafscherming is heel makkelijk op de fiets te installeren. Dankzij de unieke herbruikbare tie-wraps kun je deze veilige jasbeschermers later eventueel overzetten naar een andere fiets.

Yeppie Feet voetbescherming kopen


Bij de aanbieding van Yeppie Feet voetbescherming vind je deze spaakafscherming met een hoge korting.. Je krijgt dan een set van twee stuks (voor links en rechts).

Bekijk voor meer informatie de video hieronder.Zie ook: Veel meer tips kinderen op de fiets

Onderwerpen:
Yeppie Feet, spaakafscherming, jasbeschermer, voetbescherming kinderen op de fiets.-->