Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Fietstest 2017 Telegraaf: Batavus Quip beste stadsfiets

Fietstest 2017 Telegraaf: Batavus Quip beste stadsfiets


De Fiets van het Jaar 2016 is tevens winnaar van de Fietstest 2017 (categorie stadsfietsen) van De Telegraaf. Deze hippe stadsfiets voor dames en heren is een groot succes. Hier meer over deze Batavus Quip, de beste stadsfiets volgens De Telegraaf.

De Batavus Quip is een opvallende fiets om te zien. Het is op het eerste gezicht een transportfiets, maar het frame is veel meer gestyled dan we van dit soort fietsen gewend zijn. Wat op het tweede gezicht opvalt is dat de voordrager ook veel smaller is dan normaal. Dat is bijzonder praktisch, want het probleem dat een fiets met voordrager zo lastig in een fietsenrek past heb je bij de Batavus Quip daarom niet. En heb je toch een bredere voordrager nodig, dan kun je deze bij de Quip verbreden.

Verder is de Batavus Quip ook een heel praktische fiets. Naast de voordrager kent deze fiets ook een bagagedrager achter, drie versnellingen, handremmen en batterijverlichting. Bovendien is iedere Batavus Quip duidelijk voorzien van een uniek nummer, dit voorkomt diefstal.

En de Batavus Quip is ook nog eens heel goed betaalbaar. Vooral als je deze fiets met korting koop. Kijk bij de aanbiedingen Batavus fietsen waar je deze beste stadsfiets in de Telegraaf Fietstest 2017 goedkoop online kunt kopen.
-->