Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Elektrische fiets van het jaar: Giant Prime E+2

Elektrische fiets van het jaar: Giant Prime E+2


De uitslag van de jaarlijkse verkiezing van fietsen van het jaar is bekend gemaakt, waaronder ook de beste elektrische fiets van het jaar. De Giant Prime E+2 kreeg de eer en ging strijken met titel e-bike van het jaar 2017.

De Giant Prime E+2 is een elektrische fiets die beschikt over een fraai modern uiterlijk, een goede trapondersteuning en veel rijcomfort beschikt. Tip: Deze fiets is online met hoge korting ter koop bij deze fietsenwinkels.


Informatie Giant Prime E+2

De Giant Prime E+2 heeft een origineel uiterlijk. Mooi, modern en verzorgd. Zo zijn de kabels en de verlichting netjes in het frame weggewerkt. Het moderne komt niet alleen tot uitdrukking in het design maar ook in de mogelijkheden.  De fiets beschikt bijvoorbeeld over de usb-aansluiting voor het opladen van je mobiele telefoon.


Maak in deze video kennis met de Giant Prime E+2

En alle onderdelen van deze e-bike van het jaar 2017 zijn van hoge kwaliteit. De trapondersteuning is krachtig en voelt natuurlijk aan, de accu heeft veel uithoudingsvermogen en de beste elektrische fiets van 2017 is voorzien van veilige hydraulische schrijfremmen.

Kijk bij bovenstaande winkel voor de Giant Prime E+2 met een aantrekkelijke korting.
-->