Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Drie populaire stadsfietsen

Drie populaire stadsfietsen


Op zoek naar een goede stadsfiets voor weinig geld? Hier vind je drie stadsfietsen die tot de toppers in hun klasse behoren. Het zijn de meest populaire stadsfietsen van dit moment. Goede fietsen voor woon-werkverkeer, de boodschappen, als schoolfiets en in één geval ook zeer geschikt voor lange recreatieve fietstochten.


De onderstaande fietsen zijn allemaal beschikbaar als damesfiets en als herenfiets in alle gangbare maten. Je koopt deze stadsfietsen met korting bij goede fietsenwinkels. Kijk daar voor de actuele lage prijzen.

Gazelle Paris C7+

De Paris C7+ is met afstand het meest populaire model uit de Gazelle Paris serie. Het is een heel lichte fiets. Dat maakt hem tot meer dan een stadsfiets alleen. Met de Gazelle Paris C7 kun je ook uitstekend een lange fietstocht maken. Sterke tegenwind en een flinke heuvel hoeven daarbij geen belemmering te zijn. Door zijn lichte gewicht en met zijn zeven versnellingen kun je alles aan.Ook de verende voorvork en verende zadelpen dragen bij aan het hoge rijcomfort van de Gazelle C7. Het model ziet er mooi en modern uit. Met een strakke vormgeving waarbij aan details is gedacht. Zo beschikt de Paris C7+ fiets over een geïntegreerde koplamp.

Gazelle levert ook een Paris C7 (zonder plus). Deze heeft een vaste zadelpen en voorvork en de koplamp is niet geïntegreerd.

Kijk bij bovenstaande winkel voor de laagste actuele prijs. Is deze Gazelle stadsfiets toch boven je budget? Dan hebben we hieronder nog twee goedkopere alternatieven.

Cortina U1 RN

De Cortina U1 RN is een heel hippe stadsfiets die goedkoop wordt aangeboden. Dit maakt deze fiets vooral onder jonge mensen erg populair. Verwacht niet te veel extra's bij deze voordelige maar kwalitatief erg goede stadsfiets. De  Cortina U1 RN heeft een terugtraprem en geen versnellingen. Zijn eenvoud heeft ook zijn voordelen. Niet alleen is deze goede stadsfiets goedkoop, ook is hij extreem onderhoudsarm.


En wat er nodig is, dat is aanwezig op de Cortina U1 RN. Een goedgekeurd Axa fietsslot, een stevige bagagedrager, verlichting (op batterijen), een fietsstandaard, je kunt zo wegrijden op deze goede maar goedkope stadsfiets.

Batavus Winner

Ook de Batavus Winner is een voordelige stadsfiets, maar hierop is heel wat meer luxe aanwezig dan op de Cortina. Bijvoorbeeld een naafdynamo, 3 versnellingen en handremmen. Ook meldt de lijst met specificaties een AXA ringslot, extra sterke verlichting (de Batavus Aerflow koplamp is bekroond met het 3 sterren RAI keurmerk voor fietsverlichting ) en een bagagedrager met snelbinders.Een topfiets tegen een opvallend goedkope prijs. Maar minder flitsend qua design en alleen verkrijgbaar in mat zwart.

Kijk bij de bovenstaande fietsenwinkel om deze (en andere) fietsen met hoge korting te kopen.

Foto bovenaan: Gazelle

-->