Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , » 3 populaire racefietsen

3 populaire racefietsen


Zoek je een goede racefiets tegen een aantrekkelijke prijs? Kijk dan eens naar deze drie racefietsen. Het betreft drie van de racefietsen die op dit moment het best verkocht worden. Drie van de beste racefietsen voor de gemiddelde gebruiker.


Deze racefietsen zijn, evenals veel andere topfietsen online te koop met een vaak interessante korting. Kijk bij de onderstaande link voor meer informatie en de laagste prijs. 

Cube Attain racefiets

Ook de Cube Attain is een voordelige racefiets met een zeer goede prijs / kwaliteitverhouding. Deze racefiets van Cube (één van de beste racefiets merken) beschikt over een licht ergonomisch aluminium frame en is samengesteld uit zeer goede onderdelen. 

Het basismodel van deze Cube racefiets is samengesteld uit veel moois. De Shimano Claris groepset heeft 12-32 tanden achter en een 50x34T crankstel voor. Verder wordt er gebruik gemaakt van Claris Dual Pivot BR 2400 remmen en de RA 0,7 Aero wielen van Cube zelf.
Bestel deze racefiets online bij bovenstaande fietsenwinkel en de Cube Attain racefiets wordt rijklaar bij je thuis afgeleverd.


Sensa Umbria 21 racefiets

Deze racefiets van de Nederlandse fietsfabrikant Intersens is bijzonder populair. Het is dan ook een goede en complete racefiets die tegen een lage prijs wordt aangeboden. Een racefiets met een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Wil je met wielrennen beginnen? Dan is de Sensa Umbria 21 een geweldige instapfiets.21 versnellingen (Shimano Tourney) en het triple verzet zorgen voor een ruim bereik. Met een gewicht van 10,5 kilo is het een lichte racefiets waarop het aangenaam fietsen is.  Bovendien ziet de Sensa Umbria 21 er erg aantrekkelijk uit. Kijk bij de bovenstaande winkel voor de (laagste) prijs.


Scott Solance 30 FB Disc racefiets

De Scott Solace 30 FB Disc is een zeer populaire racefiets voor wie wat meer geld wil besteden. Deze fiets is superlicht dankzij het carbon frame met carbon voorvork. Een echt racemonster voor wielrenners.
De Scott Solace 30 FB Disc is afgemonteerd met 2 versnellingen (Shimano Tiagra) en voorzien van hydraulische schijfremmen. Alle onderdelen zijn van topfabrikanten als Syncros, Shimano, Schwalbe en natuurlijk Scott zelf. Zeer lange fietstochten maken is geen enkel probleem met deze ergonomische racefiets van hoge kwaliteit.Kijk voor al deze racefietsen, en veel meer goede fietsen, tegen de allerlaagste prijs bij bovenstaande winkel.

Onderwerpen:
Beste racefietsen, populaire racefietsen, Scott, Sensa, Cube, beste racefiets.
-->