Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Wat is jouw favoriete merk fietsen?

Wat is jouw favoriete merk fietsen?


Als je in Nederland een nieuwe fiets koopt kun je een keuze maken uit fietsen van een groot aantal Nederlandse en buitenlandse fietsmerken. Wat is jouw favoriete fietsmerk? Laat ons dat hier weten.


 Grote Nederlandse fietsmerken

Nederland is een echt fietsmerk. Dat merk je ook aan het aantal fietsmerken dat ons land rijk is. Grote namen zijn GazelleBatavus en Sparta.  Dit zijn echte Hollandse kwaliteitsmerken. Ben je op zoek naar een goede fiets met een wat lager prijskaartje? Dan zijn er merken als PopalVogue, BSP en Altec. Nederlandse fietsmerken waarvan de prijzen van de fietsen vaak een flink stukje lager liggen. Hollandse fietsen met een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Ook Cortina maakt goede Hollandse fietsen. Dit Nederlandse fietsmerk profileert zich met succes als lifestyle fietsmerk. De hippe Cortina fietsen zijn vooral bij jongeren zeer in trek. Bij de e-bikes zijn QWIC en Stella fietsen erg gewild. Dit zijn betaalbare elektrische fietsen.

Maar of je nu een A-merk of B-merk fiets zoekt, een Nederlandse fiets of een buitenlandse fiets (bijvoorbeeld van Giant of Cube), je koopt ze heel goedkoop bij de beste winkels om online een fiets te kopen.


Samenvatting:
Wie een fiets koopt kan tegenwoordig kiezen uit fietsen van veel verschillende merken. De grote bekende fietsmerken, maar ook goedkope fietsen van budget fietsmerken en elektrische fietsen van e-bike specialisten. Wat is jouw favoriete merk fietsen? Hierboven kun je in de poll je favoriete fietsmerk aangeven.
-->