Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » 5 goedkope jongensfietsen onder de 200 euro

5 goedkope jongensfietsen onder de 200 euro


Een gloednieuwe kinderfiets ruim onder de 200 euro? Ja, dat kan! Hier vijf goedkope jongensfietsen. Onder de 200 zijn leuke goedkope kinderfietsen voor jongens te koop.


Deze goedkope maar goede jongensfietsen zijn te koop bij de beste online fietsenwinkels. Je koopt daar nog veel meer fietsen tegen opmerkelijk lage prijzen, ook andere maten en alle soorten fietsen voor volwassenen, inclusief goedkope e-bikes.

Stokvis Fly

Een 24 inch jongensfiets die maar 149 euro kost. Voor dat weinige geld heb je een bijzonder stoere kinderfiets in mountainbike stijl. Dankzij de goede voorvering en achtervering kun je er echt mee crossen. Het Shimano versnellingssysteem heeft niet minder dan 21 versnellingen en met de V-brakes is het veilig remmen.

Stokvis Stone

Een 20 inch jongensfiets met een prijskaartje van eveneens maar 149 euro. Het is een aluminium mountainbike met 6 versnellingen (Shimano), een hi-tensile aluminium frame en V-brakes. Deze fiets is geschikt voor kinderen van ongeveer 6 jaar.


Cross Favorit

Ook dit is een 20 inch jongensfiets die nieuw maar 149 euro hoeft te kosten bij bovengenoemde winkel. Het is een sportieve kinderfiets die ook bij veel stoere meisjes in de smaak valt. De Cross Favorit is voorzien van 6 Shimano derailleur versnellingen.Cross Graffito

Met een prijs van 179 euro is deze 20 inch Cross jongensfiets iets duurder, maar nog steeds spotgoedkoop. Want door dat geld krijg je een kinderfiets met een Shimano Tourney schakelsysteem met 18 versnellingen, V-brakes, dubbelwandige velgen, voorvering en een superstoer uiterlijk.Stokvis Reborn

Deze 24 inch jongensfiets blijft met een prijs van 199 euro net onder de limiet van 200 euro, maar we willen deze 24 inch kinderfiets toch echt in dit overzicht hebben. Hij biedt namelijk heel veel voor die nog steeds superlage prijs zoals 21 versnellingen van Shimano, vering voor en achter. Een sportieve kinderfiets voor snelle jongens en meisjes.Kijk bij bovenaan genoemde winkel voor alle informatie.
-->