Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Goedkope elektrische fietsen (onder de 1000 euro)

Goedkope elektrische fietsen (onder de 1000 euro)Onder de 1000 euro kun je tegenwoordig al een elektrische fiets kopen. Deze wordt dan zelfs gratis thuisbezorgd! Voor dat geld heb je geen e-bike van Sparta of Gazelle, maar wel een heel complete elektrische fiets van een minder bekend merk. Hier kijken we naar de mogelijkheden.


Kijk voor deze goedkope elektrische fietsen onder de 1000 euro in het overzicht goedkope elektrische fietsen. Dit overzicht bevat de fietsen bij goede online fietsenwinkels die onder de 1.200 euro aangeboden worden, maar je daaronder bevinden zich ook veel e-bikes onder de 1000 euro.

De adviesprijzen liggen een stuk hoger, maar voor een winkelprijs ruim onder de 1000 euro heb je hier al een goede elektrische stadsfiets met voorwielmotor.Cross elektrische fietsen

De meeste van deze goedkope elektrische fietsen zijn het merk Cross. Dit zijn goede fietsen die bijvoorbeeld ook bij de Nationale Fietstest hoge cijfers halen. Een ander merk dat we in dit overzicht tegenkomen is Centaur.

Voor een bedrag van minder dan 1000 euro heb je de keuze uit e-bikes met een voorwielmotor of achterwielmotor, uit een naafversnelling of een derailleur, en uit uitvoeringen met 3, 5 of 7 versnellingen. Opvallend is dat bij de goedkoopste elektrische fietsen meer damesmodellen dan herenmodellen zitten. Een trend die we ook bij andere merken zien. Veel heren kiezen, vooral bij een elektrische fiets, steeds vaker voor een model zonder stang. Maar wil je toch een "echte mannenfiets"? De populaire Cross E-Trendy City en de hippe Cross E-Cruiser (foto boven) zijn ook in een herenmodel onder de 900 euro verkrijgbaar.Ook met lage instap

Voor minder dan 1000 euro koop je bij bovengenoemde winkel zelfs een Low Step versie van de Centaur e-bike. Een elektrische fiets met lage instap en zeven versnellingen.

Let op, alle prijzen en modellen zijn op het moment van schrijven. Het aanbod wisselt continue, maar in het bovenstaande overzicht zijn altijd goedkope elektrische fietsen onder de 1.000 euro te vinden.

Kortom ook onder de 1000 euro valt er veel te kiezen als je een elektrische fiets zoekt. Kijk bij bovenstaande winkel voor alle modellen en prijzen.

Zie ook: Meer tips elektrische fietsen
Foto's: Cross elektrische fietsen.
-->