Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Goedkope elektrische fietsen (onder de 900 euro)

Goedkope elektrische fietsen (onder de 900 euro)Onder de 900 euro kun je tegenwoordig al een elektrische fiets kopen. Deze wordt dan zelfs gratis thuisbezorgd! Voor dat geld heb je geen e-bike van Sparta of Gazelle, maar wel een heel complete elektrische fiets van een minder bekend merk. Hier kijken we naar de mogelijkheden.


Kijk voor deze goedkope elektrische fietsen onder de 900 euro bij MatraBike. De adviesprijzen liggen een stuk hoger, maar voor een winkelprijs van 899 euro heb je hier al een goede e-bike. Er zijn zelfs nog goedkopere elektrische fietsen te vinden.Cross elektrische fietsen

De meeste van deze goedkope elektrische fietsen zijn het eigen merk Cross. Dit zijn goede fietsen die bijvoorbeeld ook bij de Nationale Fietstest hoge cijfers halen.

Voor een bedrag van minder dan 900 euro heb je de keuze uit e-bikes met een voorwielmotor of achterwielmotor, uit een naafversnelling of een derailleur, en uit uitvoeringen met 3, 5 of 7 versnellingen. Opvallend is dat bij de goedkoopste elektrische fietsen meer damesmodellen dan herenmodellen zitten. Een trend die we ook bij andere merken zien. Veel heren kiezen, vooral bij een elektrische fiets, steeds vaker voor een model zonder stang. Maar wil je toch een "echte mannenfiets"? De populaire Cross E-Trendy City en de hippe Cross E-Cruiser (foto boven) zijn ook in een herenmodel onder de 900 euro verkrijgbaar.Ook met lage instap

Voor 899 euro koop je bij bovengenoemde winkel zelfs een Low Step versie van de Cross E-Trendy City N3 (foto boven). Een elektrische fiets met lage instap en drie versnellingen.

Kortom ook onder de 900 euro valt er veel te kiezen als je een elektrische fiets zoekt. Kijk bij bovenstaande winkel voor alle modellen en prijzen.

Foto's: Cross elektrische fietsen onder de 900 euro
-->