Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cannondale Bad Boy designfiets

Cannondale Bad Boy designfiets


Het Amerikaanse Cannondale komt met een nieuwe versie van de Bad Boy, een snelle stadsfiets speciaal voor forenzen. Deze vernieuwde Cannondale Bad Boy is een bijzonder strak en modern vormgegeven designfiets in een minimalistische stijl.

Zo strak als mogelijk

De Cannondale Bad Boy is uit zo min mogelijk delen opgebouwd, waardoor het aantal naden en koppelingen tot een minimum bepekt blijft. Balhoofdbuis en onderbuis zijn één aluminium deel en ook de voorvork is uit één stuk. De voor- en achterverlichting is in het frame geïntegreerd en alle kabels zijn weggewerkt. Opvallend zijn verder de dikke banden die niet alleen meer rijcomfort en grip bieden maar ook minder snel lek raken. Schijfremmen, zwarte grafische reflecterende elementen en rubberen beschermstrips zijn allemaal standaard op de nieuwe Cannondale Bad Boy.Cannondale Bad Boy 1, 2, 3 en 4

Cannondale brengt de Bad Boy in vier versies uit. De prijzen variëren van 949 euro (de Cannondale Bad Boy 4) tot 1.999 euro (de Cannondale Bad Boy 1). De twee duurste versies (de 1 en 2) zijn voorzien van extra verlichting in de vorm van een LED in de zadelpen en een lichtstreep over het frame die met micro-SD is op te laden.


>>> TIP: Kijk hier voor meer designfietsen

Foto's: Cannondale
-->