Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » 4 goedkope meisjesfietsen onder de 150 euro

4 goedkope meisjesfietsen onder de 150 euro

Eerder keken we naar wat er onder de 200 euro aan goede nieuwe jongensfietsen te koop is. Nu zijn de meisjesfietsen aan de beurt, en we stellen de prijs nog lager. Wat zijn goede kinderfietsen voor meisjes die je onder de 150 euro nieuw kunt kopen?Voor veel minder dan 150 euro (de goedkoopste van de 4 meisjesfietsen kost nog geen 80 euro) kun je tegenwoordig een heel leuke nieuwe kinderfiets kopen.


Evenals de jongensfietsen worden deze goedkope meisjesfietsen verkocht door MatraBike. Ondanks hun zeer lage prijs worden al deze fietsen gratis thuisbezorgd. We geven hieronder een korte beschrijving. Kijk bij de beste online aanbieders van kinderfietsen voor meer informatie en foto's, Je vindt daar nog heel veel meer goede goedkope fietsen voor zowel kinderen als volwassenen.

Girandola Candy Pink

We beginnen met een meisjesfiets voor de allerkleinste meisjes. Deze goedkope 12 inch meisjesfiets kost slechts 79,95. Dat is bijna gratis, maar toch is dit een heel compleet kinderfietsje. Hij wordt geleverd met bagagedrager, handrem, terugtraprem, zijwieltjes en mandje. Deze fiets voor peuters en kleuters is natuurlijk in prinsesjes roze uitgevoerd.Girandola Starlet

Van hetzelfde fietsmerk is deze mooie goedkope 20 inch meisjesfiets die slechts 149,85 euro hoeft te kosten. Deze kinderfiets is geschikt voor meisjes vanaf 6 jaar. Met versnellingen (van Shimano), V-brakes, verlichting en een bagagedrager met snelklem is dit een echte schoolfiets.


Ferrini Camila

Voor grotere meisjes van ongeveer 8 tot 12 jaar is er deze elegante meisjesfiets. Het is een 24 inch meisjesfiets die in ruil voor slechts 129 euro thuis bij je afgeleverd wordt. De Starlet is leverbaar in blauw/wit en in wit. De kinderfiets is licht (13 kilo) en voorzien van een Hi-Tensile frame en heeft een veilige terugtraprem. Ongelofelijk zo'n mooie meisjesfiets tegen zo'n lage prijs!Stokvis Oma

Voor slechts 149 euro koop je deze 26 inch omafiets voor meisjes. Deze is leverbaar in de kleuren wit en zwart. De fiets is bedoelt voor meisjes van 10 tot 14 jaar (kledingmaat 140-152), en helemaal klaar voor de brugklas. Op de bagagedrager kun je je schooltas kwijt (eventueel een een fietstas) maar deze kan ook voor in een krat of mand als je er een optionele voordrager op plaatst. En gesloten kettingkast, een jasbeschermer en batterijverlichting maken dit tot een veilige schoolfiets voor heel weinig geld.Bij bovenstaande winkel kun je nog veel meer goedkope meisjesfietsen, en andere fietsen, vinden.

Zie ook: Kinderfiets aanbiedingen
-->