Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Het gemak van een vouwfiets

Het gemak van een vouwfiets


Een vouwfiets is een heel handige fiets voor forenzen die hem mee in de trein kunnen nemen. Maar ook op vakantie is een vouwfiets een handig vervoermiddel. Er komen tegenwoordig ook steeds meer elektrische vouwfietsen op de markt.


Ideaal als je wat verder moet fietsen, bijvoorbeeld van huis naar station, en even later van station naar kantoor. Een vouwfiets kun je als forens altijd bij je hebben.

Van een vouwfiets heb je er dus maar één nodig. Je hoeft hem niet te stallen en hij is altijd klaar voor gebruik (oké, je moet hem even uitklappen, maar dat is zo gepiept). Bovendien scheer je op zo'n vouwfiets vlotjes tussen het verkeer door.

Kijk bij Beste Vouwfiets Kopen wat er allemaal aan vouwfietsen te koop is, en welke winkels vouwfietsen goedkoop aanbieden. Bovendien vind je daar een vouwfiets top 10.


Ga je voor een vouwfiets van het onbetwiste topmerk Dahon? Of kies je voor een goedkopere vouwfiets van bijvoorbeeld Matrabike of Popal? Let bij de aankoop van een vouwfiets in ieder geval op de opvouwbaarheid, want je wilt hem natuurlijk wel compact kunnen meenemen. Ook het gewicht is erg belangrijk, want je wilt niet sjouwen met je fiets. En let op de versnellingen. Een vouwfiets fietst licht met zijn kleine wieltjes en dan is het fijn als je hem wat zwaarder kunt schakelen.

Kijk bij het bovengenoemde Beste Vouwfiets Kopen voor goede vouwfietsen tegen de laagste prijs.

Foto 1: Dahon vouwfiets (ingeklapt)
-->