Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goedkope fietsen: Creon fietsen

Goedkope fietsen: Creon fietsen


Creon is een nieuw fietsenmerk op de markt. Creon fietsen zijn sportieve budget-fietsen die gemaakt worden door Cross, een fietsfabrikant die al meer dan 20 jaar fietsen maakt.


Achter dit nieuwe fietsenmerk gaat dus meer ervaring en expertise schuil dan je in eerste instantie zou denken. Cross heeft sinds zijn oprichting al meer dan 2,7 miljoen fietsen gemaakt en verkocht.

In Nederland is Creon nog een onbekend merk en de fietsen zijn maar mondjes maat verkrijgbaar

Let op! Creon fietsen worden nu als Cross fietsen verkocht.

Creon Dover


Creon fietsen bieden heel veel voor weinig geld. Het is een echt budget merk fietsen. De Creon fietsen worden in Bulgarije gemaakt. Maar ondanks hun lage prijs zijn het heel complete fietsen. Neem bijvoorbeeld de populaire Creon Dover met 21 versnellingen, V-brakes en een licht aluminium frame.

Creon Tampa


Of neem de Creon Tampa. Eveneens met 21 versnellingen. Een comfortabele sportieve fiets die zowel voor fiettochten als voor ritjes binnen de stad geschikt is. Of de zeer sportieve Creon Dover Cross, de cross-hybride versie van de Dover.

Creon Dover Cross


Al deze Creon fietsen zijn voorzien van goede onderdelen. Daarvoor zorgen topfabrikanten als Shimano, Sram, Suntour, Schwalbe, Kinesis, Kenda, Selle Royal, Tektro, Magura, Selle Italia, AXA en SKS. Allemaal fabrikanten die bekend staan om hun fietsonderdelen van hoge kwaliteit. Van versnellingsapparaten tot fietsbanden, van fietszadels tot remmen en van fietssloten tot de fietsketting.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen om deze fietsen tegen de laagste prijs te kopen.
-->