Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Johnny Loco bakfiets, elektrisch

Johnny Loco bakfiets, elektrisch


Johnny Loco is een modern Nederlands fietsmerk dat bekend staat om zijn hippe fietsen. Helemaal hip zijn hun bakfietsen, met als overtreffende trap de Johnny Loco E-Cargo Dutch Delight elektrische bakfiets. Vervoer je kinderen, huisdieren en bagage probleemloos met deze elektrische bakfiets.

Dit is een geweldige fiets om je kinderen mee naar school te brengen. Maar ook voor het transporteren van andere vrachtjes. De Johnny Loco elektrische bakfiets biedt veel ruimte en is met zijn aluminium bak en stalen frame ijzersterk. Naast de Shimano Steps trapondersteuning beschikt deze elektrische bakfiets over 7 versnellingen om het fietsen nog makkelijker te maken.

Kijk hier onder voor aanbiedingen van de Johnny Loco elektrische bakfiets, en andere bakfietsen, elektrisch en niet elektrisch.
De Shimano Steps motor met een krachtige lithium-ion accu (voorzien van een intelligent accu beheersysteem) zorgt voor een goede ondersteuning, een goede actieradius, een hoge gebruiksvriendelijkheid en maar weinig geluid. Het is een geweldige bakfiets voor de boodschappen en om kinderen weg te brengen, maar doordat deze bakfiets zo makkelijk fietst kun je er ook nog eens een flinke fietstocht mee maken.

Kijk bij de bovengenoemde online fietsenwinkels voor alle informatie en de actuele winkelprijs van de Johnny Loco elektrische bakfiets.

Zie ook: Bakfiets tips


Onderwerp:
Een bakfiets is een heel handige fiets voor bijvoorbeeld het vervoeren van kinderen, boodschappen of gereedschap. Nog beter is het als de bakfiets elektrisch is. Hier kijken we naar de Johnny Loco bakfiets elektrisch, een goede elektrische bakfiets. Meer goede bakfietsen, elektrisch en niet elektrisch vind je via de aanbiedingen.


-->