Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle Puur_NL oer-Hollandse moderne transportfiets

Gazelle Puur_NL oer-Hollandse moderne transportfiets


De Gazelle Puur_NL is een fiets die waarmaakt wat zijn naam beloofd. De Gazelle Puur_NL is een oerhollandse transportfiets voor dames en heren. De Puur_NL heeft stoere looks en rijdt heerlijk comfortabel. Bovendien is de Gazelle Puur_NL een heel betaalbare fiets, vooral voor een Gazelle.


Ronduit goedkoop is de Gazelle Puur_NL als je deze transportfiets online koopt. Bij de aanbiedingen van Gazelle fietsen koop je deze transportfiets namelijk met een bijzonder hoge korting.En voor weinig geld krijg je heel veel fiets. De Gazelle Puur_NL is namelijk een zeer compleet geleverde transportfiets met zowel een voordrager als achterdrager, versnellingen (bij de meeste types), anti-lek banden en een goed ringslot. En natuurlijk van de bekende hoge Gazelle-kwaliteit.


De Gazelle Puur_NL wordt geleverd in vele kleuren, kleurstellingen en ook in verschillende versies. Zo kun je hem kopen met 0, 3 of 7 versnellingen en als herenfiets en als damesfiets. De Gazelle Puur_NL heren is voorzien van een extra sterke dubbele stang. Deze past perfect bij het stoere uiterlijk van deze Gazelle transportfiets.

Kijk bij de beste winkels om een Gazelle fiets met hoge korting te kopen om de Gazelle Puur_NL goedkoop online aan te schaffen.

Zie ook: Tips transportfietsen
-->