Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Gazelle PuurNL oer-Hollandse transportfiets (ook als e-bike)

Gazelle PuurNL oer-Hollandse transportfiets (ook als e-bike)

De Gazelle PuurNL is de transportfiets van Gazelle. Deze Gazelle transportfiets is heel betaalbaar en ook verkrijgbaar als e-bike.

Gazelle PuurNL transportfiets

De Gazelle PuurNL is een fiets die waarmaakt wat zijn naam beloofd. De Gazelle Puur NL is een pure oerhollandse transportfiets voor dames en heren. De PuurNL heeft stoere looks en rijdt heerlijk comfortabel. Bovendien is de Gazelle PuurNL een heel betaalbare fiets, vooral voor een Gazelle.


Ronduit goedkoop is de Gazelle PuurNL als je deze transportfiets online koopt. Bij de aanbiedingen van transportfietsen koop je je nieuwe transportfiets namelijk met een bijzonder hoge korting.

Hieronder informatie over de Gazelle PuurNL, zijn elektrische zusje de Gazelle PuurNL HFB e-bike.

Gazelle PuurNL e-bike
Gazelle PuurNL e-bike


En voor weinig geld krijg je heel veel fiets. De Gazelle PuurNL is namelijk een zeer compleet geleverde transportfiets met zowel een voordrager als achterdrager, 3 of 7 versnellingen, anti-lek banden en een goed ringslot. En natuurlijk van de bekende hoge Gazelle-kwaliteit.

De Gazelle Puur NL wordt geleverd in vijf kleuren en kleurstellingen en ook in verschillende versies. Zo kun je hem kopen met 3 of 7 versnellingen en als herenfiets en als damesfiets, met alleen een terugtraprem of met terugtraprem en rollerbrakes en in diverse maten. 

De Gazelle PuurNL heren is voorzien van een extra sterke dubbele stang. Deze robuuste fietsstang past perfect bij het stoere uiterlijk van deze Gazelle transportfiets.

Ook als Gazelle PuurNL e-bike

Gazelle bracht deze fiets eerst uit als Gazelle Puur_NL, later als PuurNL en daarna ook als elektrische fiets, de Gazelle PuurNL HFB met een krachtige Bafang voorwielmotor en zeven versnellingen, een topper onder de elektrische transportfietsen.
Samenvatting:
De Gazelle PuurNL (voorheen Gazelle Puur_NL) is een zeer goede transportfiets van Gazelle van hoge kwaliteit. Deze Gazelle Puur NL is er ook als elektrische fiets als Gazelle PuurNL HFB. Deze Gazelle PuurNL e-bike beschikt over een Bafang voorwielmotor. 

-->