Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Popal County. Betaalbare stadsfiets

Popal County. Betaalbare stadsfiets


De Nederlandse fietsfabrikant Popal staat bekend om zijn goede betaalbare fietsen. Neem bijvoorbeeld de stadsfietsen uit de Popal County serie. Dat zijn perfecte fietsen als je een goedkope stadsfiets zoekt.


De county is een moderne stadsfiets met wat kenmerken van de meer klassieke omafiets en transportfiets. Hij is leverbaar in diverse kleurstellingen diverse versies. Je hebt bijvoorbeeld het basismodel, de Popal County, een versie met voordrager, de Popal County+, en een versie die daar ook nog rollerbrakes aan toevoegt, de Popal County Roll+.

Kijk bij de beste aanbieders van Popal fietsen om te zien waar je deze betaalbare Popal fietsen extra goedkoop online kunt kopen.Welk  model je ook kiest, de Popal County is een complete stadsfiets met LED-verlichting, achterdrager, snelbinders en fietsslot. De plus-versies beschikken daarnaast over 3 versnellingen. De fietsen zijn te koop in vele kleuren, maar het aanbod aan kleuren verschilt per model.De Popal County is er alleen in een damesmodel. Voor wie een herenfiets zoekt zijn de fietsen uit de Popal Urban Basic serie een goed alternatief.

Kijk bij bovenstaande fietsenwinkels voor Popal fietsen tegen de laagste prijs.


-->