Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » De nieuwe elektrische fietsen van Sparta

De nieuwe elektrische fietsen van Sparta


Sparta heeft zijn e-bike collectie voor 2017 gepresenteerd. Bekijk hier hun nieuwste elektrische fietsen.

Kijk hieronder naar de video, en zie de nieuwe elektrische fietsen in actie.


Hieronder een beschrijving van de nieuwe Sparta elektrische fietsen van 2017. Deze fietsen zijn voordelig online te koop bij de beste winkels om een Sparta fiets te kopen.

Sparta R10Ti elektrische toerfiets

Bij de Sparta R10Ti is de accu onzichtbaar in het frame opgeborgen. Toch kun je ook deze accu uitnemen om hem binnenshuis te bewaren en/of opladen. De plaats van de accu, laag in het midden, rijdt deze elektrische toerfiets heel stabiel.


De krachtige iON motor zorgt er voor dat je met deze e-bike ook moeiteloos fietstochten in heuvelachtige gebieden kan maken. De motor in het achterwiel geeft daarbij een aangenaam duwtje "in de rug". De uitrusting met hydraulische velgremmen, een verende voorvork en een verende zadelpen is luxe.

Sparta Pick-Up Electric elektrische transportfiets

Dit is de elektrische versie van de beroemde en geliefde Sparta Pick-Up. Een ideale schoolfiets voor wie wat verder weg woont. En natuurlijk ook voor woon-werk verkeer en het doen van de boodschappen. Op de voordrager, eventueel voorzien van een krat of mand vervoer je alles moeiteloos.Sparta M8i Hydro elektrische allrounder

De is een uitstekende combinatie van een elektrische stadsfiets en een elektrische toerfiets. Met zijn iON middenmotor kom je overal. Deze e-bike is krachtig en comfortabel. En veilig, onder andere door de hydraulische velgremmen.


Sparta F7e elektrische stadsfiets

Sparta heeft de F7e ontworpen voor dagelijks gebruik. Het is een echte stadsfiets, maar dan wel met het comfort en gemak van een elektrische fiets. Maar dankzij de 5 ondersteuningsstanden en 7 versnellingen kun je er ook gerust in het weekend mee gaan toeren. Dankzij de vrijloopmotor kun je met de Sparta F7e elektrische stadsfiets ook heel licht fietsen als je de motor niet gebruikt.


Kijk bij de bovengenoemde beste winkels om online Sparta fietsen te kopen voor alle prijzen en meer informatie over deze nieuwe Sparta e-bikes.
-->