Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Smartmotion fietsen

Smartmotion fietsen


Als wat van ver komt goed is verwachten we heel wat van Smartmotion fietsen. Smartmotion is namelijk een fabrikant van e-bikes uit Nieuw Zeeland. De elektrische fietsen van dit merk zijn binnenkort ook in Nederland te koop.

Smartmotion fietsen zijn elektrische fietsen van hoge kwaliteit. Het is een brede range e-bikes met bijvoorbeeld elektrische vouwfietsen, speed e-bikes, elektrische mountainbikes,elektrische sportfietsen en elektrische stadsfietsen. De fietsen zien er mooi uit en het design doet vrij Europees aan.

Topmodellen van het merk zijn de Smartmotion Catalyst en Smartmotion Pacer die beschikken over een 250 watt Dapu motor in de achternaaf en een Panasonic accu. Deze accu komt er in versies van 14,5 en 17,5 ampèr die goed zijn voor een ruime actieradius van respectievelijk 100 en 120 kilometer.


Met een prijs van circa 2.600 euro zijn dit wel prijzige e-bikes. Smartmotion is dan ook geen budget-fietsmerk, maar een merk fietsen dat een hoge kwaliteit en een mooi design inzet om zijn fietsen te verkopen.
-->