Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Goedkope mountainbike: Stokvis mountainbikes

Goedkope mountainbike: Stokvis mountainbikes


Wil je het mountainbiken eens proberen, maar wil je er niet meteen veel geld aan uitgeven? Kijk dan eens naar Stokvis mountainbikes. Een nieuwe mountainbike van dit Nederlandse fietsmerk heb je al onder de 190 euro (formaat voor volwassen man). Zo kun je kennen met met de mountainbike sport zonder meteen veel geld te investeren.


En Stokvis heeft een hele serie mountainbikes in verschillende formaten en in verschillende modellen. Voor iedereen die wil mountainbike maakt dit fietsmerk wel een geschikte fiets. De Stokvis mountainbikes zijn heel goedkoop online te koop (met gratis thuisbezorging). Kijk maar bij de aanbiedingen van Stokvis fietsen.

Zie ook: Goede mountainbikes


De Stokvis mountainbikes zijn samengesteld uit onderdelen van goede fabrikanten zoals Shimano.

Informatie Stokvis fietsen

Stokvis is al een heel oud merk. Stokvis werd in 1849 als R.S. Stokvis en Zonen in Rotterdam opgericht. Het was toen echter nog een handelsmaatschappij in ijzerwaren. Pas later gingen ze fietsen en bromfietsen maken. Onder andere onder de merknamen Solex, Amstel en RAP.Sinds begin jaren 70 is Stokvis geen zelfstandig merk meer en veranderde het diverse malen van eigenaar. Onder andere fietsfabrikant Union en autoimporteur Kroymans waren eigendom van het merk. Sinds 2013 is Stokvis eigenaar het merk en de fabrikant van Stokvis fietsen, waaronder ook de Stokvis mountainbikes.

Bij bovenstaande winkel kun je alle Stokvis mountainbikes en andere Stokvis fietsen vinden.
-->