Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Test: Riese & Müller Nevo NuVinci HS beste speed pedelec

Test: Riese & Müller Nevo NuVinci HS beste speed pedelec


Bij een uitgebreide test van speed pedelecs is de Riese & Müller Nevo NuVinci HS als beste speed pedelec uit de bus komen rollen. Maak hier kennis met deze snelle e-bike.


Riese & Müller is geen fietsmerk dat de meeste mensen bekend zal voorkomen. Maar toch won hun snelle e-bike de speed pedelec test 2016 van Elektrischefietsen.com met een indrukwekkende 9 als eindcijfer.

De Riese & Müller Nevo NuVinci HS heeft dan ook alles dat je van een goede speed pedelec verwacht. Hij rijdt comfortabel en plezierig, hij heeft een mooi design met een snelle uitstraling en deze speed pedelec is mooi afgewerkt. De snelheid komt niet boven de 45 kilometer per uur uit en dat is een voordeel want daarom wordt deze speed pedelec niet als brommer maar als snorfiets gezien waardoor je geen helm hoeft te dragen.

Met zijn Bosch Performance Cruise motor, Gates riemaandrijving en traploze NuVinci naafversnelling rijdt de Riese & Müller Nevo NuVinci HS heerlijk comfortabel onder alle omstandigheden.


Meer Riese & Müller Nevo speed pedelecs

De blueLABEL Riese & Müller Nevo is beschikbaar in nog 4 versies, de Nevo city, Nevo nuvinci, Nevo touring en Nevo touring HS. Het verschil zit hem in de gebruikte schakelsystemen. Bij de als beste speed pedelec geteste Riese & Müller Nevo NuVinci HS bestaat dit schakelsysteem uit een naadloze versnellingsnaaf met oneindig veel schakelmogelijkheden. Deze naadloze overgangen bieden veel comfort tijdens het schakelen. Doordat deze versnellingsnaaf specfiek ontwikkeld is voor de elektrische fiets is hij efficiënter en duurzamer bij het gebruik op een speed pedelec of andere e-bike.

De Riese & Müller speed-pedelecs zijn voordelig online te koop.

Zie ook: Meer speed pedelecs
-->