Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Speed pedelec test: Grace One beste koop

Speed pedelec test: Grace One beste koop


Bij een test van speed pedelec fietsen is de Grace One uitgeroepen tot beste ruim. De Riese & Müller Nevo NuVinci HS werd gekozen als beste speed pedelec uit de test, maar de winkelprijs van deze snelle e-bike ligt ruim 1.000 euro hoger.

De relatief goedkope Grace One is de snelste en felste speed pedelec uit de Elektrischefietsen.com Fietstest 2016 maar zijn topsnelheid blijft wel onder de 45 kilometer per uur. Hierdoor wordt deze speed pedelec niet als een bromfiets maar als een snorfiets gezien, waardoor je geen helm hoeft te dragen als je op de Grace One rijdt.

De Grace One speed pedelec is online te koop bij de beste online speed pedelec winkels.

De Grace One is voorzien van een "echte gashendel" en trekt bovendien sensationeel sterk op. Daardoor lijkt deze krachtige speed pedelec meer op een motor dan op een fiets. Dat effect wordt nog versterkt door het coole robuuste uiterlijk van de Grace One speed pedelec. Het design is sportief en modern, de volumineuze buizen van het frame zijn niet alleen stoer maar ook praktisch. De accu is daar namelijk in weggewerkt.


De Grace One speed pedelec is te koop in de kleuren donkergrijs (antraciet), blauw en rood.

Starten doe je via een pasje dat je tegen het display houdt. Een moderne startonderbreking die je ook bij duurdere auto's tegenkomt. Met de gashendel kun je zonder een trap te geven accelereren naar de 45 kilometer per uur.

Zie ook: Meer speed pedelecs
-->