Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » BSP e-Volt elektrische fietsen. E-bikes van hoge kwaliteit.

BSP e-Volt elektrische fietsen. E-bikes van hoge kwaliteit.


Het Nederlandse fietsmerk BSP levert onder de naam BSP E-Volt een serie goede betaalbare elektrische fietsen. De BSP E-Volt Urban EC10 won zelfs de Nationale Fietstest 2016 in zijn categorie.


De BSP E-Volt serie van e-bikes bestaat uit twee modellen, de Mono ES10 en de BSP EC10. Beide zijn elektrische fietsen van hoge kwaliteit.

TIP: Kijk bij de aanbiedingen van BSP fietsen bij welke winkels je de BSP e-bikes goedkoop kunt kopen.

BSP E-Volt Mono ES10

Met zijn lage instap, Selle Royal LZ gel zadel en verende voorvoork is de BSP E-Volt Mono ES10 een heel comfortabele elektrische fiets. Het design van deze BSP e-bike mag er ook zijn, de E-Volt Mono is modern en sportief vormgegeven.De BSP E-Volt Mono ES10 heeft 8 versnellingen. De elektrische motor is een Shimano Steps E6001 middenmotor met Walk Assist. Alle onderdelen van deze BSP elektrische fiets zijn van hoge kwaliteit en van topmerken als Shimano, Schwalbe, Selle Royal, Busch & Müller en Abus.

De BSP E-volt EC10

De BSP E-volt EC10 is de transportversie van deze e-bike. Een elektrische transportfiets waarmee je met gemak veel boodschappen of andere bagage kunt meenemen. Deze BSP E-Volt is te herkennen aan zijn robuuste buizenframe en aan zijn sterke voordrager.Een Nexus 8 versnellingsnaaf (8 versnellingen) en lichtlopende CST banden zorgen er voor dat deze fiets aangenaam rijdt. De luxe halogeen verlichting (op de accu), de teflon gecoate kabels en het comfortabele Selle Royal gel zadel zijn maar enkele factoren die bijdragen aan het hoge rijcomfort en de vele luxe die deze BSP E-volt e-bike kenmerken.

Kijk bij de eerder genoemde online fietsenwinkel voor de BSP E-Volt fietsen tegen de laagste prijs.


-->