Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Gazelle Orange: Anderhalf miljoen verkochte fietsen

Gazelle Orange: Anderhalf miljoen verkochte fietsen


De Gazelle Orange is HET succesnummer van de fietsfabrikant uit Dieren (Gelderland). Er zijn inmiddels meer dan anderhalf miljoen Gazelle Orange fietsen verkocht, en het einde is nog niet in zicht.


De Gazelle Orange is vandaag de dag in meer dan 15 verschillende modellen te koop. Met andere woorden de ene Gazelle Orange is de andere niet. Je hebt de Orange als stadsfiets en als toerfiets. De toerfietsen hebben meer versnellingen en zijn gemaakt om er naast de dagelijkse ritjes ook lange fietstochten mee te maken.


Gazelle Orange elektrische fietsen

De succesvolle e-bike varianten van de Orange hebben de verkopen een extra boost gegeven. De 5 best verkochte elektrische fietsen in Nederland zijn allemaal van Gazelle, en vier van de vijf zijn versies van de Gazelle Orange e-bike.

De best verkochte elektrische fiets is de Gazelle Orange C7+ HM met een Bosch middenmotor. De elektrische Orange is er ook met een Panasonic voorwielmotor en met de eigen Gazelle Impulse middenmotor.

Daarom is de Gazelle Orange zo'n succes

Het feit dat er zoveel varianten bestaan geeft wel aan dat de Gazelle Orange een echte alleskunner is. Bovendien is het een heel comfortabele fiets. De Gazelle Orange heeft een ruime lage instap, een fijne zit en aangename rijeigenschappen. In de loop der tijd is het frame wat stijver geworden maar verder is er weinig veranderd in de basis van dit succesnummer.

Interesse in de Gazelle Orange? Kijk dan eens bij de beste online winkels voor een Gazelle fiets. Bij deze winkels koop je de Gazelle Orange en andere fietsen veel goedkoper dan in de normale winkel.

-->