Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Sparta allround fietsen

Sparta allround fietsen


Je hebt stadsfietsen en je hebt toerfietsen (ook wel hybrides genoemd). De eerste soort fietsen zijn voor korte ritjes bedoeld, de tweede soort juist voor lange fietstochten. Maar in de praktijk is de scheidslijn niet zo sterk. Heel veel fietsen zijn zowel geschikt voor de dagelijkse stadse ritjes als voor lange fietstochten. Wij kijken hier naar deze allround fietsen.


Sparta heeft er zelfs een aparte naam voor bedacht, regular bikes (of reguliere fietsen). Met de Sparta Regular als  boegbeeld van dit segment Sparta fietsen. Hieronder vind je drie van deze Sparta regular bikes. Deze zijn goedkoop online te koop bij de aanbiedingen bij de beste winkels voor een Sparta fiets. Kijk daar om te zien hoe hoog je korting is.

Sparta Regular allround fiets

De Sparta Regular is een veelzijdige allround fiets die heel praktisch is. De Sparta Regular is als stadsfiets ontworpen maar met zijn lichte gewicht en 3 of 7 versnellingen kun je er net zo makkelijk een lange fietstocht op maken.

Sparta Sign Sport allround fiets

Dat geldt ook voor de Sparta Sign Sport. Deze fiets is supersportief maar ook luxe en praktisch. Zeer geschikt voor zowel korte ritjes als lange fietstochten. De Sparta Sign Sport heeft een sportief aluminium frame en 7 derailleur versnellingen. Erg praktisch is de lage instap.


Sparta Sign Color allround fiets

De Sparta Sign Color is niet alleen heel praktisch maar het is ook bijzonder hippe fiets. Luxe en sportief. Met 7 versnellingen, een licht aluminium frame, rollerbrakes en (de Sign Color heeft zijn naam niet voor niets) een sportief frame met sprekende kleuren. Heel hip is ook de usb-lader in de koplamp (met naafdynamo). Zo laadt je tijdens het fietsen je telefoon op door te trappen.

Bij bovengenoemde winkels kun je deze Sparta fietsen tegen de laagste prijs kopen.

Zie ook: Meer tips hybride fietsen
-->