Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta F8E: Beste Koop bij e-bike test Consumentenbond

Sparta F8E: Beste Koop bij e-bike test Consumentenbond


De Consumentenbond heeft de Sparta F8E e-bike uitgeroepen tot de Beste Koop bij de elektrische fietsen. Dit is de e-bike met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Deze elektrische fiets kom je ook tegen onder de naam Sparta E-Motion C5.


Korting op de toch al lage prijs

De adviesprijs van de Sparta F8E bedraagt 1.899 euro, hierop is de titel van Beste Koop van de Consumentenbond ook op gebaseerd, maar online koop je deze Sparta elektrische fiets nog veel goedkoper, kijk maar bij de aanbiedingen Sparta elektrische fietsen.


Complete luxe elektrische fiets voor een lage prijs

De Sparta F8E is te koop als damesfiets, als herenfiets en als damesmodel met een extra lage instap. Deze elektrische fiets valt op door zijn hoge actieradius, een onderdeel waarop veel andere e-bikes het laten afweten. Het zadel van de Sparta F8E is heerlijk comfortabel en goede voorverlichting. Parkeerassistentie is aanwezig op de elektrische fiets en ook de indicatoren op de ventielen voor lage bandenspanning zijn handig.8 versnellingen zorgen ervoor dat je met de Sparta F8E op een aangename manier lange fietstochten kunt maken, met of zonder trapondersteuning. De Sparta E-motion voorwielmotor zorgt voor een aangename trapondersteuning en de verende voorvork en zadelpen dragen bij aan het hoge rijcomfort van deze elektrische fiets. En met de rollerbrakes kun je veilig remmen.


Nadelen Sparta F8E

Heeft de Sparta F8E als Beste Koop uit de e-bike test dan geen nadelen? Ja, de Consumentenbond constateert wat minpuntjes. Het display is moeilijk af te lezen als het zonlicht er vol op staat, de beschermkap van het frame had wat beter afgewerkt mogen worden en bij het uitklappen van de standaard moet je uitkijken dat je de remkabel niet beschadigd.

De volledige test is te lezen in de Consumentengids juni 2016.Kijk bij de bovenstaande winkels waar je de Sparta F8E (Beste Koop volgens Consumentenbond) extra goedkoop kunt kopen.
-->