Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Multicyle fietsen. Nederlandse handgemaakte fietsen van hoge kwaliteit

Multicyle fietsen. Nederlandse handgemaakte fietsen van hoge kwaliteit


Multicycle is een Nederlandse fabrikant van kwaliteitsfietsen. Toch is het een merknaam die nog maar bij weinig mensen een belletje doet rinkelen. Multicycle is dan ook nog een jonge fietsfabrikant, die vooral naam maakt met zijn met zijn elektrische fietsen (e-bikes).

TIP: Kijk hier voor de beste online aanbiedingen van Multicycle fietsen.

Hoewel jong, al in 1977 begon Multicycle in de Achterhoek met het handmatig produceren van Ffietsen. In die tijd waren dat natuurlijk nog geen e-bikes, maar tegenwoordig maken elektrische fietsen een belangrijk deel uit van de collectie Multicycle fietsen. Met succes, want de beste dagen van Multicycle lijken nog te moeten komen. In relatief korte tijd is Multicycle uitgegroeid van een kleine werkplaats met twee fietsenmakers tot een volwaardige fietsenfabriek waar elektrische en gewone fietsen met de hand worden gemaakt.
Hoewel Multicycle veel minder bekend is dan andere Nederlandse merken als Sparta, Gazelle en Batavus zijn Multicycle fietsen absoluut geen low budget fietsen. Het zijn fietsen van hoge kwaliteit die als Multicycle zijn fietsen ook online gaat verkopen ongetwijfeld veel bekender gaan worden bij het grote publiek.


Foto's: Multicycle
-->