Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Gazelle Cabby. Gazelle bakfiets alternatief voor moederfiets

Gazelle Cabby. Gazelle bakfiets alternatief voor moederfiets


Kinderen op de fiets mee, en ook je boodschappen. Lastig? Nee, niet met de Gazelle Cabby. De makkelijkste en hipste bakfiets van Nederland. Ideaal voor mamma's.


Een bakfiets ouderwets? De Gazelle Cabby is juist supermodern. Dit is een bakfiets van deze moderne tijd. Met een inklapbare lichtgewicht bak met zitplaatsen die voorzien zijn van veiligheidsgordels. Ook qua rijeigenschappen is deze Gazelle bakfiets hypermodern. 

De Gazelle Cabby heeft een laag zwaartepunt dat zorgt voor een goede wendbaarheid en een goede wegligging. Met de zeven versnellingen rij je bovendien altijd prettig. Ook met een bak vol kinderen!


In de bak van de Gazelle Cabby bakfiets passen wel drie kinderen (elk met een veiligheidsriem), en dan kun je ook nog eens een achterdrager plaatsen voor kind nummer vier. Je kunt wel een kinderopvang beginnen! Bovendien kun je naast de kids ook nog eens veel bagage kwijt, daarvoor is ruimte voorin de bak.

Dankzij de de dubbele pootstandaard en het stuurslot kunnen de kinderen veilig in en uit de bak stappen. Ook als de kinderen druk bewegen zal deze Gazelle bakfiets met twee wielen niet omvallen.

Ben je op de plaats van bestemming aangekomen dan kun je de bak snel en makkelijk inklappen. Dat maakt het stallen een stuk makkelijker. De Gazelle Cabby bakfiets neemt dan niet meer plek in dan een gewone fiets.

Interesse? Bij de Gazelle aanbiedingen vind je alle informatie over de Gazelle Cabby bakfiets, en op beste bakfiets kopen vind je meer goede bakfietsen tegen een lage prijs.


Foto's: Gazelle

Onderwerp:
De Gazelle Cabby bakfiets is een goed en veilig alternatief voor de moederfiets. Bovendien kun je met deze Gazelle bakfiets op twee wielen wel drie kinderen in de bak meenemen. 
-->