Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Een echte opafiets en 2 alternatieven

Een echte opafiets en 2 alternatieven


Je ziet ze minder dan omafietsen, maar er bestaat ook een mannelijke variant, de opafiets. Een opafiets is een klassiek ogende herenfiets met een sterk zwart frame, een dubbele fietsstang. een goede fietsstandaard en geen overbodige luxe. Hier kijken we naar een echte opafiets en twee moderne varianten daarop.


Alle drie deze opafietsen hebben een lage prijs. Ze kunnen met zeer hoge korting worden aangeschaft bij Matrabike en worden dan ook nog eens gratis rijklaar bij je thuis afgeleverd.

Stokvis Opafiets Deluxe

Met een prijs van 269 euro een wel heel goedkope opafiets. Deze opafiets van Stokvis is een heel klassiek model om te zien. En om te rijden, want de Stokvis Opafiets Deluxe heeft geen versnellingen en een terugtraprem.En verder jasbescherming, klassiek ogende verlichting (die stiekem wel op batterijen werkt), een gesloten kettingkast, een stevige bagagedrager, een bruin zadel, bruine handvatten en een forse en daardoor heel stabiele klapstandaard. Kortom dit is een opafiets zoals een opafiets hoort te zijn!

Montego Daily Urban N3

De Montego Daily Urban N3 is een heel ander verhaal. Deze herenfiets toont op het eerste gezicht als een opafiets, maar het is een moderne fiets in een klassiek jasje. Deze klassiek ogende fiets beschikt namelijk over Shimano Nexus naafversnellingen en een licht aluminium frame. 379 euro moet je er bij neertellen bij Matrabike (gratis rijklaar thuisbezorgd), en dat is weinig geld voor deze moderne herenfiets vermomd als opafiets.Matra Cargo Transport 3

De Matra Cargo Transport 3 gaat nog een stapje verder. Het design is een mix van de klassieke opafiets en een moderne cruiser. Dit is de mooiste opafiets die we ooit gezien hebben. Een transporter voor mederne opa's. Ja transporter, want zoals de naam al aangeeft is de Matra Cargo Transport 3 met zijn stevige voordrager ook nog eens een transportfiets. En dat allemaal voor slechts 399 euro!


Kijk bij bovengenoemde winkel voor deze opafietsen tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer opafietsen
-->