Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Batavus Zonar toerfiets: Beste vakantiefiets volgens ANWB

Batavus Zonar toerfiets: Beste vakantiefiets volgens ANWB


De Batavus Zonar heeft er weer een prijs bij. De ANWB riep deze Batavus toerfiets uit tot de beste vakantiefiets.

Met vakantiefiets wordt in dit geval een fiets bedoelt voor fietstochten in ze zomervakantie of bijvoorbeeld een rondje om het IJsselmeer en niet zozeer een fiets om heel Europa, inclusief de Alpen, te doorkruisen. De titel Beste Toerfiets zou in dit opzicht beter gepast zijn.

De ANWB testte 10 goede toerfietsen, naast de Batavus Zonar waren dat de Gazelle Chamonix S30, de Giant Aspiro 1, de Koga F3 2.1, de Trek X500, de Kalkhoff Endeavour DLX, de Victoria Trekking 8.6, de Bulls Street Mover en de Cube Delhi Pro. Kijk hier voor de uitslag van deze toerfiets test.Batavus Zonar: Al eerder Fiets van het Jaar

De Batavus Zonar werd ook al uitgeroepen tot Fiets van het Jaar 2015. We mogen deze lichte sportieve hybride fiets dan ook gerust een succesnummer van Batavus noemen. Het is dan ook een heel plezierig rijdende fiets met 30 versnellingen en onderdelen van topkwaliteit. Het is een fiets waar je beslist eens naar moet kijken als je een goede vrijtijdsfiets zoekt. Een fiets voor mooie fietstochten, of dat nu in de vakantie, in het weekend of op een mooie zomeravond is.

En natuurlijk is de Batavus Zonar ook zeer geschikt voor woon-werk verkeer en dagelijk gebruik. Kijk maar bij bovenstaande ANWB test.
-->