Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Batavus CNCTD. Vederlichte moderne transportfiets

Batavus CNCTD. Vederlichte moderne transportfiets


Transportfietsen willen nog wel eens wat zwaar en lomp zijn. Een transportfiets waar dat niet voor op gaat is de Batavus CNCTD. Deze Batavus transportlicht is superlicht, heel wendbaar en zeer comfortabel. Niet voor niets het de ANWB de Batavus CNCTD. uitgeroepen tot beste schoolfiets.


De Batavus CNCTD. is een heel goede transportfiets die heel betaalbaar is. Vooral als je hem online koopt. Koop hier de Batavus CNCTD. met hoge korting.


De Batavus CNCTD. is een echte transportfiets om te zien. Het standaard model (en zijn variaties) is zwart van kleur en beschikt over een terugtraprem, een stoer (maar zeer comfortabel) zadel, een klassieke chromen dingdong-bel en een robuste dubbele standaard. De fiets ziet er heel solide uit, en is dat ook. Maar de  Batavus CNCTD. is ook heel licht en heel wendbaar. En dat verwacht je nou weer niet bij een transportfiets.


Eigentijds design
Ook het design van de Batavus CNCTD. is eigentijds. Een echte transporter om te zien, maar dan wel in een modern tintje. Stoer, maar ook trendy. Niet voor niets spreekt de Batavus CNCTD. transportfiets vooral jongeren aan. En dat is ook de doelgroep waarop Batavus met deze fiets mikt. Zelfs de naam is er op aangepast. CNCTD staat voor Get Connected.


Vele modellen
We schreven het al. De standaard CNCTD. is zwart, maar je kunt deze transportfiets ook krijgen in het legergroen (herenfiets), zwart/rood,  zwart/roze of blauw/rood (damesfiets). En er is een grijze limited edition uitgebracht. De Batavus CNCTD. is er voor dames en heren, met 0 of 3 versnellingen, en er is onder de naam Batavus CNCTD E-go ook een e-bike model.

Bij de bovengenoemde online fietsenwinkels vind je ze allemaal met korting!
-->