Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta Mojo Electric (review)

Sparta Mojo Electric (review)


Hip. praktisch en elektrisch, dat alles is de Sparta Mojo Electric, de elektrische versie met voorwielmotor van de Sparta Mojo transportfiets,


Zowel de Sparta Mojo als de Sparta Mojo Electric zijn goedkoop online te koop bij de beste winkels om met hoge korting een Sparta fiets te kopen. De prijzen liggen daar veel lager dan bij de normale fietsenwinkel.

We zeiden het al. De Sparta Mojo Electric is heel praktisch. Met een mand, krat of tas op de voordrager neem je al je boodschappen en spullen mee, maar door het handige smalle formaat van deze voordrager heb je er geen enkele last van als je de Sparta Mojo Electric in een fietsenrek parkeert. We kunnen de Sparta Mojo Electric (en zijn niet elektrische broertje) dan ook gerust een ideale stadsfiets noemen. Met zijn 7 versnellingen is deze Sparta fiets ook geschikt voor langere en zwaardere tochten.Middenmotor van hoge kwaliteit

De elektrische motor is makkelijk te bedienen dankzij de gebruiksvriendelijke Sparta E-motion technologie met LED-indicatoren die we ook kennen van veel andere Sparta e-bikes met voorwielmotor of middenmotor. Sparta E-motion betekent ook dat je bij aanschaf van deze elektrische fiets zelf de actieradius kunt bepalen door de juiste accu te kiezen. Deze actieradius kan wel oplopen tot 145 kilometer in de laagste ondersteuningsstand.Doordat de Sparta Mojo Electric over een vrijloopmotor beschikt fietst deze ook heel licht als de trapondersteuning niet gebruikt wordt. Je voelt dan geen weerstand. En als je de motor dan toch gebruikt, dan kun je kiezen uit vijf ondersteuningsstanden.


Ook zonder elektrische ondersteuning een topfiets

En dan heb je nog de andere goede eigenschappen van deze fiets. Of je nu kiest voor de Sparta Mojo Electric of de gewone Sparta Mojo. Deze moderne transporter beschikt over veilige rollerbrakes, een twee-benige fietsstandaard, naafversnellingen,  en stuurblokkering zodat je fiets volgeladen met boodschappen niet omvalt.

-->