Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » GiGi elektrische opvouwbare scooter

GiGi elektrische opvouwbare scooter


Hij is elektrisch, hij is opvouwbaar, en opgeklapt is hij niet groter dan een koffer. De GiGi is bepaald geen standaard scooter.

Met een snelheid van 25 kilometer per uur is het geen snelheidsmonster, maar dat hoeft ook niet. De GiGi is een alternatief voor een elektrische vouwfiets, of eigenlijk meer voor een opvouwbare speed pedelec want de GiGi is een echte scooter waarbij je niet hoeft te trappen (en dat ook niet kan). Een transportmiddel voor met name vakantiegangers de die scooter makkelijk als bagage kunnen meenemen en forenzen die hun scooter mee willen nemen in het openbaar vervoer. Met een gewicht van 30 kilo is de scooter goed te dragen. Ook binnenstad-bewoners met weinig ruimte zullen blij zijn met deze compact op te bergen scooter.


Elektrische motor

De GiGi beschikt over een accu die via een stopcontact in drie uur kan worden opgeladen. De elektromotor heeft nog een voordeel. Deze scooter valt niet onder het verbod op scooters die sommige binnensteden willen instellen. De GiGi heeft immers geen schadelijke uitstoot.


Handig design

De Gigi ziet er leuk en modern uit en is in diverse kleuren beschikbaar. De ontwerpers van deze elektrische opvouwbare scooter (het ontwerpbureau C10 Design & Development) tekende ook de Heineken Beertender 2. Ze bedachten voor deze scooter het kissing wheels vouwsysteem, waarop ze een patent kregen. Bij dit vouwsysteem komen de wielen naast elkaar te staan als de scooter is ingeklapt.

De GiGi is een Nederlands product. De prijzen van deze opvouwbare scooter beginnen bij 3.995 euro.

Zie de GiGi scooter in de video hieronder in actie.

-->