Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gepida e-bikes en andere Gepida fietsen (met aanbiedingen)

Gepida e-bikes en andere Gepida fietsen (met aanbiedingen)

Aanbiedingen van Gepida e-bikes en andere Gepida fietsen in Nederland.

Gepida fietsen

Gepida is een fietsmerk dat we in Nederland nauwelijks kennen. Toch is Gepida internationaal een grote fietsfabrikant. In Nederland zijn vooral de Gepida elektrische fietsen en Gepida speed pedelecs populair.

Maar daarmee is hier slechts een klein deel van het grote assortiment aan Gepida fietsen te koop. Zoals we al schreven. Gepida fietsen zijn in Nederland niet zo bekend, onbekend zelfs! Maar er zijn toch een beperkt aantal fietsenwinkels die Gepida fietsen in Nederland leveren. Kijk hieronder voor hun aanbiedingen van Gepida fietsen.

Goedkoop Gepida fietsen in Nederland kopen

Kijk hier voor het aanbod aan Gepida fietsen in Nederland.


Gepida elektrische stadsfiets / e-bike

Hieronder kijken we naar de belangrijkste Gepida fietsen. Het gaat dan vooral om Gepida elektrische fietsen omdat deze e-bikes het meest populair zijn in Nederland.


Gepida Bonum Edge
De Gepida Bonum Edge is een veel gevraagde elektrische fiets van Gepdia. De Bonum Edge is er in een versie met 8 versnellingen (Shimano Nexus)  en met een Shimano Deore 10 derailleur. De motor is in beide gevallen een Bosch Active Line middenmotor. De accu is in het frame opgenomen, maar wel uitneembaar.

Er is ook een belt versie (met riem in plaats van ketting) van de Gepida Bonum Edge elektrische fiets.

Gepida e-bikes


Gepida Crisia
Een andere Gepida e-bike is de Gepida Crisia met de goedkopere Bagang Max midden motor en naar keuze een naafversnelling of derailleur. Beide met 7 versnellingen.

De Gepida Crisia heeft de accu onder de achterdrager.

Gepida Reptila e-bike
De Geptida Reptila elektrische fiets is er in vele versies, maar altijd met een Bosch middenmotor en hydraulische schijfremmen. Op andere punten kun je bij dit model wel kiezen. Derailleur of naafversnelling? Accu zichtbaar op het frame geplaatst of onder de bagagedrager? Deze Gepida e-bike is er in vele versies.

Gepida Legio
De Gepida Legio is het topmodel in deze e-bike serie. Met een Bosch Performence Line midden motor, een 500Wh Bosch Powertube accu, een smartphone hub als display en een Shimano Deore derailleur met 10 versnellingen.

Gepida trekking e-bike

Een stapje hoger vinden we de trekking e-bikes, de Gepida hybride fietsen, geschikt voor lange fietstochten.

Gepida Alboin e-bike
Bijvoorbeeld de Gepida Alboin, een stoere e-bike met een Bsche Active Line of Bosch Performence LIne midden motor, een Bosch powerpack 400 Wh, 500Wh of 625Wh accu, met 9 of meer versnellingen (derailleur) en met een mooi verzorgd uiterlijk. 

De accu bevindt zich op het frame en is bij sommige modellen goed zichtbaar, maar bij andere versie van de Gepida Alboin in het frame opgenomen.

Gepida Berig
De Gepida Berig is een zogenaamde SUV e-bike. Een stoere elektrische fiets waarmee je zowel op de weg als onverhard uit de wielen kan. De power van de Bosch Performance Line middenmotor helpt je daar bij.


Gepida Ruga
De Gepida Ruga is een vergelijkbare krachtige SUV elektrische fiets van Gepida. De Ruga heeft 12 versnellingen in plaats van 10. Beide e-bikes zijn als herenfiets en damesfiets verkrijgbaar.


Gepida fietsen en Gepida e-bikes

Gepida speed pedelec

Hoge snelheden haal je met een speed pedelec. Waar de elektrische ondersteuning bij een gewone elektrische fiets stopt bij 25 km/u gaat de trapondersteuning bij een speed pedelec door tot de snelheid van 45 km/u.

Gepida Festida Pro
De Gepida Festida Pro is zo'n speed pedelec, ook wel speed e-bike genoemd. Deze snelle e-bike is voorzien van een  Bosch speed pedelec motor en een 635Wh accu voor het afleggen van lange afstanden op hoge snelheid.

Gepida elektrische MTB

Belangrijk voor Gepida is de elektrische mountainbike. Deze fietsfabrikant heeft dan ook diverse elektrische mountainbikes in de collectie.

Gepida Ruga Pro
De Gepida Ruga Pro is de e-mountainbike versie van de bovengeneomde Gepida Ruga SUV fiets.

Gepida Asgard Pro
Deze Gepida e-mountainbike is opgebouwd met Shimano Deore onderdelen, een Bosch middenmotor en een Bosch Powertube accu in het frame.

Gepida Sirmium
De derde Gepida mountainbike is de Gepida Sirmium. Deze elektrische MTB heeft dezelfde Bosch fietsmotor, maar een accu op het frame en 10 versnellingen in plaats van 12.

Gepida elektrische racefiets

Een racefiets waarmee iedereen de Tour de France kan winnen? Nee dat niet, Maar toch helpen de elektrische racefietsen je bij het wegtrappen van de kilometers.

Gepida elektrische mountainbikes

Gepida Cassis
Bergen, heuvels en andere heuvels zijn geen probleem voor deze elektrische racefiets met Bafang motor. En ook sterke tegenwind wordt een lachertje.

Er is ook een gravel versie van de Gepida Cassis voor veldrijden / cyclocross.

Gepida transportfiets (elektrisch)


Gepida Cargo City
Een heel unieke elektrische  transportfiets met 20 inch wielen. Een elektrische transportfiets die opvalt omdat deze niet één maat twee accu's op het frame draagt. Twee keer 500Wh voor een heel ver bereik of om zware vrachten te vervoeren zonder dat je zonder stroom komt te zitten.

Gepida mini e-bike

Gepida heeft meer bijzonder e-bikes. Onderstaande elektrische stadsfietsen zien er uit als een vouwfiets die je niet kunt vouwen (zie foto onder).

Gepida Miliare
17 inch elektrische stadsfiets met 8 versnellingen, ene Bosch middenmotor en Bosch 500Wh accu. Je kunt kiezen tussen versies met fietsketting en met beltdrive.

mini e-bike elektrische stadsfiets GepidaGepida Pugio
Vergelijkbare elektrische 17 inch mini e-bike. Met 7 versnellingen. En ook hier kun je kiezen tussen een belt (riem) en een ketting.

Andere Gepida elektrische fietsen

Gepida Thoris Voyage
De Gepida Thoris Voyage is een elektrische tandem.


Gepida fietsen, niet elektrisch

Hoewel het grootste deel van de aanboden Gepida fietsen uit e-bikes bestaat maakt Gepida ook nog volop niet elektrische fietsen.

Bovenaan noemde we al de Gepida Reptila e-bike. De Reptila is er ook als niet-elektrische stadsfiets. Ook de Gepida Alboin hybride fiets is zonder motor verkrijgbaar, en dat geldt ook voor de bovengenoemde Gepida mountainbikes.

Informatie Gepida fietsen

Gepida fietsen worden in Hongerije gemaakt. Gepida is een specialist in fietsen van hoge kwaliteit die voor een lage prijs worden aangeboden. Zowel fietsen voor in de weg als voor onverhard terrein. 

Gepida is in 1993 als éénmansbedrijfje opgericht maar daarna snel gegroeid. Sinds 1998 maakt Gepida deel uit van de fietsgigant Olimpia GmbH uit Duitsland. 

Ook onder het Duitse moederbedrijf bleef Gepida zich richten op het maken van fietsen van de hoogste kwaliteit. Dit wordt bevestigd door de prestigieuze ISO 9002 certificering.


Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen welke Gepida fietsen er goedkoop in Nederland te koop zijn.


Onderwerp:
Gepida is een in Nederland minder bekend merk fietsen. Gepida fietsen zijn er in vele soorten en modellen, met vooral veel e-bikes. Hierboven informatie over Gepida fietsen en de beste winkels om goedkoop Gepida fietsen online te kopen.


-->