Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gepida fietsen

Gepida fietsen


Gepida is een fietsmerk dat we in Nederland nauwelijks kennen. Toch is Gepida een fietsfabrikant die een enorme variëteit aan verschillende fietsen maakt. Heel veel verschillende fietsen, van kinderfietsen, racefietsen en stadsfietsen tot tandems, elektrische fietsen, mountainbikes, fixie fietsen, crossfietsen en heel veel meer. En Gepida fietsen zijn heel gunstig geprijsd.Zoals we al schreven. Gepida fietsen zijn in Nederland niet zo bekend, onbekend zelfs! Maar er zijn toch een beperkt aantal fietsenwinkels die Gepida fietsen in Nederland leveren. Kijk hieronder voor hun aanbiedingen van Gepida fietsen.

Goedkoop Gepida fietsen in Nederland kopen


Informatie Gepida fietsen

Gepida fietsen worden in Hongerije gemaakt. Gepida is een specialist in fietsen van hoge kwaliteit die voor een lage prijs worden aangeboden. Zowel fietsen voor in de weg als voor onverhard terrein. Gepida isin 1993 als éénmansbedrijfje opgericht maar daarna snel gegroeid. Sinds 1998 maakt Gepida deel uit van de fietsgigant Olimpia GmbH uit Duitsland. Ook onder het Duitse moederbedrijf bleef Gepida zich richten op het maken van fietsen van de hoogste kwaliteit. Dit wordt bevestigd door de prestigieuze ISO 9002 certificering.


Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen welke Gepida fietsen er goedkoop in Nederland te koop zijn.


Onderwerp:
Gepida is een in Nederland minder bekend merk fietsen. Gepida fietsen zijn er in vele soorten en modellen, waaronder ook e-bikes. Hierboven informatie over Gepida fietsen en de beste winkels om goedkoop Gepida fietsen online te kopen.


-->