Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » BSP Voyager beste goedkope stadsfiets in Nationale Fietstest

BSP Voyager beste goedkope stadsfiets in Nationale Fietstest

De BSP Voyager is enige tijd geleden als beste goedkope stadsfiets getest.

BSP Voyager beste goedkope stadsfiets test

Op zoek naar een goede maar betaalbare stadsfiets? Kijk dan eens naar de BSP Voyager. Deze gezien zijn luxe en complete uitrusting goedkope stadsfiets is winnaar van de categorie stadsfietsen onder de 799 euro bij de Nationale Fietstest van De Telegraaf, De Fietsersbond en De Consumentenbond.


Online koop je deze stadsfiets ver onder die prijs.

TIP: Kijk bij de aanbiedingen van BSP fietsen bij welke winkels je de BSP Yoyager goedkoop kunt kopen.

Over BSP

BSP is een Nederlandse fietsfabrikant uit Utrecht die flink aan de weg timmert. Ze doen dat met fietsen die zowel goed als goedkoop zijn. Hun voordelige BSP E-Volt won de Nationale Fietstest bij de goedkope elektrische fietsen. Bij de goedkope stadsfietsen lieten ze grote merken als Gazelle (met de Puur NL+) en Batavus (met de Batavus Wayz) achter zich.

Maar de BSP is dan ook een prima stadsfiets die zowel compleet als luxe is uitgerust. En die heel goed presteert, want op het gebied van rijgedrag kreeg de goedkope BSP stadsfiets als enige de maximale zes sterren. Deze beste stadsfiets uit de test is stabiel en stevig, maar rijdt soepel en en stuurt makkelijk.

De onderdelen van de BSP Voyager zijn van prima kwaliteit en de stadsfiets is ondanks zijn lage prijs rijk uitgerust. Met bijvoorbeeld 7 Shimano Nexus versnellingen, een gel-zadel, snelbinders, verlichting, een dichte kettingkast en rollerbrakes.

Kijk bij bovenstaande goedkope verkooppunten voor alle informatie over de BSP Voyager en andere goedkope stadsfietsen.

Zie ook:
Onderwerp:
Bij de Nationale Fietstest 2016 (o.a. van de Consumentenbond, Telegraaf en Fietsersbond) is de BSP Voyager als beste goedkope stadsfiets getest. Deze sportieve stadsfiets behoort nog steeds tot de beste fietsen in zijn klasse.
-->