Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » 3x een goedkope herenfiets

3x een goedkope herenfiets


Op zoek naar een goede maar goedkope herenfiets? Wij kijken hier naar drie goedkope fietsen voor heren van verschillende fietsmerken. Het betreft telkens een volwaardige stadsfiets voor heren, met een sterk frame en een bagagedrager. Kortom een fiets die je voor dagelijkse ritjes en woon-werk verkeer kunt gebruiken, maar waarmee je ook een fietstochtje kunt maken.


Cortina U1 RN

(359 euro bij FietswinkelNL)
Het nieuwste model van de Cortina U1 wordt bij deze winkel met hoge korting aangeboden. Cortina maakt hippe stadsfietsen die vooral bij een jong publiek erg aanspreken. Tieners vragen vaak om een Cortina als ze een nieuwe fiets gaan kopen.


Ook de Cortina U1 heeft een prachtig modern uiterlijk om te zien. De kwaliteit is ook hoog, maar toch is dit een behoorlijke goedkope herenfiets (ook te koop als damesfiets). De Cortina U1 RN is een eenvoudige, onderhoudsarme fiets. Heel robuust, ook om te zien. En heel compleet met een slot, een bel, een comfortabel zadel en goede verlichting. En met een sterk frame.
Aanbiedingen Cortina fietsen

Altec Toscana

(Adviesprijs 339 euro, nu voor 208 euro bij Giga Bikes)
De meest voordelige herenfiets is de Altec Toscana, een goedkope herenfiets die toch de nodig luxe biedt. En die veilig en sterk is. Zo zijn het frame, de voorvork, de bagagedrager en de spatborden allemaal van sterk staal.De velgen zijn van licht aluminium, de kettingkast is gesloten en de trappers zijn antislip. De fiets wordt compleet geleverd met een comfortabel en breed zadel dat in hoogte verstelbaar is, met verlichting en met een fietsstandaard. Het stuur is in hoogte verstelbaar en kantelbaar. Kortom, veel fiets voor heel weinig geld!
Aanbiedingen Altec fietsen

Pointer Vylora

(314 euro bij de Rijwiel Cash & Carry)
Een moderne stadsfiets voor heren die opvallend goedkoop geleverd wordt. Met een ijzersterk stalen frame. Deze prijs is voor de versie zonder versnellingen en met terugtraprem, maar er is ook een versie met 3 versnellingen en trommelremmen. De Pointer Vylora (die ook leverbaar is als damesfiets) is voorzien van een veilige dichte kettingkast en een ringslot om te voorkomen dat anderen er met deze mooie herenfiets vandoor gaan.
Aanbiedingen Pointer fietsenBij de genoemde fietsenwinkels kun je goedkoop nog veel meer fietsen kopen, voor heren, maar ook voor dames en kinderen.
-->